20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

MSC GRANDİOSA, İLK YOLCULUK İÇİN CENOVA'DAN AYRILDI

MSC Grandiosa, pandemi ile durdurduğu gezilerine başladı ve yeni protokol ile ilk yolculuk için Cenova'dan ayrıldı

MSC Grandiosa, ilk yolculuk için Cenova'dan ayrıldı

17 Ağustos 2020 Pazartesi 08:00

CENOVA- MSC Grandiosa, pandemi ile durdurduğu gezilerine başladı ve yeni protokol ile ilk yolculuk için Cenova'dan ayrıldı. MSC Grandiosa, Mart ayında COVID-19 nedeniyle operasyonları durdurduğundan beri MSC'nin ilk seferini Pazar gecesi başlattı. MSC, MSC Grandiosa ile operasyonları başlatmış olsa da , yalnızca Schengen ülkelerinden gelen konuklar gemi yolculuğuna çıkabiliyor . Bu da uluslararası yolcuların şimdilik gidemeyeceği anlamına geliyor.

msc-grandiosa,-001.jpgGeminin bağlantı noktaları, kolay erişim ve daha fazla seyahat ihtiyacını azaltmak için özel olarak seçildi.
MSC Grandiosa bugün, MSC Cruises filosundan beş aylık bir aradan sonra Akdeniz'de yolculuğuna yeniden başlayan ilk gemi oldu.
Hafta boyunca yaklaşık 2.500 yolcuya çıkıp inecek olan 6.200 yolcu kapasiteli gemi bugün Cenova'dan yola çıkacak ve Pazar günü Cenova'ya dönmeden önce Napoli, Palermo ve ardından Malta Valetta'ya uğrayacak.MSC Grandiosa , gemiye binişte evrensel sağlık taraması, günlük sıcaklık kontrolleri, sağlık anketi ve gemide artırılmış ve geliştirilmiş sanitasyon dahil olmak üzere hattın katı sağlık ve güvenlik protokollerini uygulayan ilk gemidir .

msc-grandiosa,.jpg

Azaltılmış doluluk oranıyla sefere çıkan ve kamaraların yüzde 10'u izolasyon için ayrılan MSC'nin amiral gemisi Civitavecchia / Roma, Napoli, Palermo ve Valletta'yı ziyaret edecek.

msc-cruises-ceosu-gianni-onorato.jpg

GÜVENLİ GEMİ SEYAHATİ İÇİN TÜM ÖNLEMLERİ ALDIK
MSC Cruises CEO'su Gianni Onorato, ilk sefer için heyecanlı olduklarını belirterek şunları söyledi.“Burada olmak ve ilk gemilerimizle hizmete dönmek ve misafirlerimizi tekrar ağırlamak benim için büyük bir zevk. Bu son aylarda ana hedefimiz, misafirlerimizin, mürettebatımızın ve ziyaret ettiğimiz toplulukların sağlığını ve güvenliğini koruyacak doğru önlemleri uygulamaya koymak olmuştur. Ancak aynı zamanda, misafirlerimize, gemideki eğlence ve aktivitelerden, korumalı kıyı ziyaretlerine kadar bildikleri ve sevdikleri tüm unsurların tadını çıkarabilecekleri ve yine de deneyimleyebilecekleri bir gemi seyahati tatili sunabilmemizi sağlamak için çalıştık. .”

msc-grandiosa--001.jpgMSC ÜÇÜNCÜ ŞİRKET OLDU
MSC, Temmuz ayında Almanya'dan yeniden başlayan TUI Cruises ve Tayvan'da yelken açan Dream Cruises'tan sonra operasyonları yeniden başlatan üçüncü büyük gemi hattı oldu.

Buna ek olarak MSC, CDC ve bölgedeki diğer ilgili yetkililerin gereksinimlerine ve yönergelerine uygun olarak onay vermesinin ardından, ABD'deki operasyonlarını yalnızca doğru zaman geldiğinde yeniden başlatacağını açıkladı.

İkinci bir MSC gemisi olan MSC Magnifica, bu ay Doğu Akdeniz hattı yolculukları ile hizmete girecek.

ÇİFTE SAĞLIK TARAMASI YAPILIYOR
Sağlık protokolleri arasında, gemiye binmeden önce konukların üç kapsamlı adımdan oluşan evrensel sağlık taraması vardır: sıcaklık kontrolü, sağlık anketi ve COVID-19 swab testi. Tarama sonuçlarına ve konuğun tıbbi veya seyahat geçmişine bağlı olarak ikinci bir sağlık taraması veya testi yapılacaktır. Pozitif test yapan, semptom gösteren veya ateş gösteren herhangi bir misafirin gemişe binmesi reddedilecektir.

UV-C ıŞıK TEKNOLOJISI KULLANıLıYOR
Gemi ayrıca, yeni temizleme yöntemlerinin tanıtımı, hastane sınıfı dezenfektan ürünlerin kullanımı ve mikropların % 99,97'sini öldüren UV-C ışık teknolojisi ile gemideki havanın sanitasyonu ile desteklenen yüksek sanitasyon ve temizlik önlemlerini görecek.

Seyir boyunca devam eden sağlık takibi de yapılacaktır. Konuklar ve mürettebat, her misafir ve mürettebat üyesinin sağlık durumunu izlemek için ya kıyıdan döndüklerinde ya da geminin etrafındaki özel istasyonlarda sıcaklıklarını günlük olarak kontrol ettireceklerdir.

Konuklar ve mürettebat, yalnızca organize bir MSC gezisinin bir parçası olarak karaya çıkacaktır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA