08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • Antalya26°C

MONDİAL TURİZM”E 2 ULUSLARARASI ÖDÜL GELDİ

Mondial Turizm’in Ortağı Tolga Ünalsın: İş ortaklarımla birlikte yeni İş planı geliştirdik. Yaklaşık bir yılda B2B Cruise satışını başlattık. Yakaladığımız başarı planlı bir yapılanmanın da sonucudur

Mondial Turizm”e 2 Uluslararası Ödül geldi

01 Aralık 2023 Cuma 12:00

İSTANBUL - Kruvaziyer alanında tur operatörlüğü yapan Mondial Turizm birer ay ara ile iki Uluslararası ödül alarak 2023 yılını başarıyla tamamladı. Yaptıkları
MSC Seaview gemisinde yapılan törende MSC Cruises Yönetici Müdürü Angelo Capurro ve MSC Cruises Türkiye Müdürü Işın Hekimoğlu Türkiye pazarında ‘En Çok Satış Yapan Acente‘ ödülünü Mondial Turizm’e verdi. Ödülü Mondial Turizm şirket ortağı Tolga Ünalsın aldı.
xosta Toscana gemisinde yapılan törende Mondial Turizm şirket ortakları Yunus Emre Kozan ve Tolgar Bıyıklı”ya Türkiye Pazarından “En Çok Satış Yapan Acente” ödülünü Costa Cruises İş Geliştirme Müdürü Marta Cambiaggi ve Costa Türkiye Müdürü Ercan Abitağaoğlu verdi.

mondial-turizm.jpgmondial-turizm-001.jpgTolga Ünalsın, “Dünyanın bu iki önemli Cruise şirketinden alınan ve 2023 senesinde Türkiye’nin en büyüğü anlamına gelen ödüller bizim için çok önemli ve değerli. Türkiye’de aynı sene için her iki firmadan da En Çok Satış Yapan Acente ödülünü alan acente ilk kez oluyor. Öncelikle bu ödülün alınmasında pay sahibi olan tüm çalışma arkadaşlarımıza ve bizi destekleyen tüm değerli acentelerimize teşekkür ederim” dedi.

mondial-turizm-002.jpgMondial Turizm’in Covid-19 salgınının devam ettiği pandemi döneminde 9 sene genel müdürlüğünü yaptığı Orange Cruises ile yollarını ayırdıktan sonra Yunus Emre Kozan ve Tolgar Bıyıklı ile Mondial Turizm”i kurduklarını belirten Tolga Ünalsın şunları anlattı: “İş ortaklarımla birlikte yeni İş planı geliştirdik. Yaklaşık bir yılda B2B Cruise satışını başlattık. Rezervasyon sistemi geliştirdik. Kolay bir sistem ile hız kazandık. İki yıldır MSC Cruises satışlarında Flyexpress ile ortak operasyon yaptık.
Flyexpress’in B2B tur operatörü olması nedeniyle MSC Cruises operasyonlarını birlikte yaptık. Yakaladığımız başarı planlı bir yapılanmanın da sonucu oldu.”

2023’ün çok iyi geçtiğini söyleyen Tolga Ünalsın, 2024 hedeflerini de 2023’ün en az %50 fazlası olarak koyduklarını ve bu konuda da çalışmalarını yapıp erken rezervasyon kampanyası ile de 2024 satışlarına başladıklarını bildirdi.

Türkiye’de 7 Cruise Şirketini temsil ettiklerini, her geçen gün büyümeye yönelik planlama yaptıklarını ve Ankara’da bir İrtibat Ofisi açtıklarını belirten Tolga Ünalsın, kullandıkları Naviservo B2B Rezervasyon Sisteminin daha da geliştirilmesi için çalıştıklarını anlattı. Ünalsın, çok iyi bir IT ekibinin bu işin başında olduğunu, kullanıcı dostu ve kolay rezervasyon yapabilme imkanı sağlayan bu sistemin daha da iyi olacağını söyledi.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA