20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

MERT OKAN, THE KAİLYN HOTELS ATAŞEHİR’E GENEL MÜDÜR OLDU

Bir çok otelde başarılı görevlerde bulunan Mert Okan The Kailyn Hotels & Suites Ataşehir’de genel müdür olarak göreve getirildi.

Mert Okan, The Kailyn Hotels Ataşehir’e genel müdür oldu

13 Mayıs 2023 Cumartesi 12:00

İSTANBUL- Türk turizminin deneyimli yöneticilerinden Mert Okan, The Kailyn Hotels & Suites Ataşehir’e genel müdür oldu. Ataşehir’de kurulan finans merkezi üzerine bölgeye yapılan turizm yatırımlarının sayısı artarken The Kailyn Hotels’de modern yapısıyla İstanbul’un Asya yakasına değer kattı. Skal Marmara Kulübü'nün kurucularından ve bir dönem başkanlığını yapan Mert Okan, turizmin bir çok sivil toplum kuruluşlarının üyesi bulunuyor.

mert-okan,-the-kailyn-hotels-atasehir.jpgmert-okan,-the-kailyn-hotels-atasehir-001.jpg
ATAŞEHIR TURIZMINE KALITE GELDI
Bir çok otelde başarılı görevlerde bulunan Mert Okan The Kailyn Hotels’e genel müdür olarak göreve getirildi. Mert Okan, Ataşehir’in İstanbul’un Asya yakasında modern yapısıyla farklı bir kimliğe büründüğünü ve iş dünyasının ilgisini çektiğini belirterek “Finans markezi çekim gücü oldu. Arkasından 5 yıldızlı otel sayısı artmaya başladı. Bu arada Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistinin yapımı çalışmaları da bölgeye olan yatırımcı ilgisini çekti. The Kailyn Hotels & Suites Ataşehir ile bölgenin yükselen kalitesine katkıda bulunuyoruz” dedi.

mert-okan,-the-kailyn-hotels-atasehir-002.jpgmert-okan,-the-kailyn-hotels-atasehir-003.jpgTHE KAILYN HOTELS HAKKıNDA

Mert Okan, otel hakkında şu bilgileri verdi :
“Otelimiz Anadolu yakasının iş, finans ve sağlık kuruluşlarının yakınında, alışveriş ve eğlence merkezlerine toplu taşıma veya özel aracınızla kolaylıkla ulaşabileceğiniz Ataşehir –Şerifali ‘de yer alıyor. Modern ve şık mimari çizgilere sahip, 14 oda katın, tamamı 1+1 yatak odası ve salona sahip, 40 m2 70 adet suit odalar bulunuyor.”

The Kailyn Hotels & Suites Ataşehir
Şerifali, Kule Sk. No:31, 34775 Dudullu /Ümraniye/İstanbul, Türkiye
info@thekailyn.com Tel. + 90 216 658 50 50



mert-okan,-the-kailyn-hotels-atasehir-004.jpgmert-okan,-the-kailyn-hotels-atasehir-005.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA