19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

MENEMEN’İN İLK TERMAL OTELİ 1 MARTTA AÇILIYOR

İzmir’in Menemen ilçesinin ilk termal oteli FT Lotus Life Thermal Hotel &SPA 1 Mart 2024 tarihinde açılacak.

Menemen’in ilk termal oteli 1 Martta açılıyor

22 Aralık 2023 Cuma 09:06

İZMİR - İzmir’in Menemen ilçesinin ilk termal oteli FT Lotus Life Thermal Hotel &SPA 1 Mart 2024 tarihinde açılacak. FT Lotus Life Thermal Hotel &SPA Genel Müdürü Muazzez Tonguç, Turizmdays.com’a yaptığı açıklamada, Menemen’de yapımı süren 4 Yıldızlı deluxe tesisin, bu yıl 41 oda ile hizmete gireceğini,, daha sonrasında ekstra odaların ve dış havuzların eklenmesi ile birlikte otelin 5 Yıldızlı kompleks bir tesis olacağını belirtti.

ft-lotus-life-thermal-hotel-spa-genel-muduru-muazzez-tonguc.jpgMuazzez Tonguç otel hakkında şunları söyledi:

‘’Otelde Banket alanları, Restoran, Fitness Salonu, SPA merkezi hamam, sauna, buhar odası, termal jakuziler, kar çeşmesi, vip banyolar ve termal havuzlar bulunmakta.

ft-lotus-life-thermal-hotel-spa-genel-muduru-muazzez-tonguc-002.jpgİzmir Menemen’ de kendi jeotermal kuyusundan direkt çıkardığı 49 C şifalı Termal suyu ile bölgeye değer katacak olan turizm yatırımı Menemen’in ilk termal oteli olma özelliğini taşımaktadır. Otelin açılışı 1 Mart 2024 olacak ve otel bölgeye istihdam, hareket ve değer katacaktır. Termal su Ege bölgesine sağlık turizmi açısından büyük katkı sağlayacak.’’

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA