19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C
  • Antalya24°C

MAZOT 23 LİRA OLDU TARIM BİTTİ, PUTİN KİEV'İ BOMBALADI TURİZM BİTTİ

Antalya ekonomisin 3 T üzerine kurulu olduğunu belirten İlçe Başkanı Avukat Aliye Coşar, bunların ise "tarım", " turizm". ve " ticaret" olduğu söyledi.

Mazot 23 lira oldu tarım bitti, Putin Kiev'i bombaladı turizm bitti

10 Mart 2022 Perşembe 19:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT -
CHP Manavgat İlçe Başkanı Avukat Aliye Coşar, mazotun litresinin 23 lira olduğu bir dönemde bir çiftçinin tarlasına buğday,arpa ve yulaf ekmesinin imkansız olacağı söyledi.

Antalya ekonomisin 3 T üzerine kurulu olduğunu belirten İlçe Başkanı Avukat Aliye Coşar, bunların ise "tarım", " turizm". ve " ticaret" olduğu söyledi. Aliye Coşar", 700 bin yatak kapasiteli 423 beş yıldızlı otelin bulundu Antalya ' da Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrası Antalya turizmi belirsizliğe büründü. Antalya 16 Milyon yabancı turisti 5,5 milyon yerli turisti ağırlayan turizm kenti.Antalya da 340 bin turizm çalışanı Rusya ve Ukrayna krizinin bitmesini sezon açılmasını bekliyor. Mazotun litresi 23 lira oldu Antalya'da tarım bitti. Vladimir Putin Ukrayna'nın başkenti Kiev'e bomba attı; turizm bitti. Zaten tarım ve turizmin olmadığı yerde "ticarette" olmaz. Ticarette bitti. İktidarın olası turizm krizlerine karşı alternatif bir projesi yok. Bakan Mehmet Nuri Ersoy, Rus ve Ukrayna ve Polonyalı turist krizine karşı 140 ülkede ülkemizi tanıtıyoruz" diye açıklama yapıyor. Antalya yıllık 4,5 milyon Rus turist. 600 bine yakın Ukraynalı turist ve 330 bin Polonyalı turist geliyor. Antalya turizminin payandasi yardımdır. Bundan 35- 40 yıl önce ülkemiz tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yeten ülkeydi. 20 yıllık AKP iktidarının yanlış tarım ve hayvancılık politikaları nedeniyle mercimeği Brezilyadan,Samanı Bulgaristandan, eti Sirbistandan ithal eder hale geldik. Tarım olmadan sürdürülebilir bir turizmden söz edemeyiz." diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA