19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

MATSO MACARİSTAN İŞ FORUMU'NDA MANAVGAT'IN TURİZMİNİ ANLATTI

 MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türk dünyasının ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişmesine destek olmak amacıyla düzenlediği iş forumunun çok verimli geçtiğini söyledi.

MATSO Macaristan İş Forumu'nda Manavgat'ın turizmini anlattı

25 Eylül 2021 Cumartesi 13:00

matso macaristan.jpgAbdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığını yaptığı Türk Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de  “Türk İş Forumu” düzenlendi. Foruma, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki heyete Türkiye’den bir grup Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör’de davetli olarak katıldı. Forumda, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Macaristan, Özbekistan ve Türkiye’den iş insanları bir araya gelerek, işbirliği fırsatlarını değerlendirdi.

matso macaristan-001.jpgMATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türk dünyasının ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişmesine destek olmak amacıyla düzenlediği iş forumunun çok verimli geçtiğini söyledi. Bilindiği üzere 300 bin yatak kapasitesi ile Konaklamada Türkiye'nin en büyük turizm destinasyonu Manavgat-Side destinasyonunda ülkeye gelen turistin yüzde 15'bi ağırlığına dikkat çeken  Başkan Güngör, '' Manavgat'ın  2 t'si var. Bunlar; turizm ve tarım. Manavgat ekonomisin can damarını  bu iki vektörün oluşturduğu buna bağlı olarak ticaret hacminin bu iki sektör üzerinde şekilleniyor. '' dedi.    Forumda Türk dünyası arasında iş fırsatlarının değerlendirildiğini ve karşılıklı ticaret hacimlerinin geliştirilmesine yönelik adımların atıldığını kaydeden Başkan Güngör, “Bu tür organizasyonların düzenlenmesinde büyük emekleri olan başta TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu  olmak üzere emeği geçen herkese Manavgat iş dünyası adına teşekkür ediyorum” dedi.
matso macaristan-002.jpg
matso macaristan-003.jpg
matso macaristan-004.jpgMATSO, Macaristan

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA