19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

MATSO İLE TÜRKTRUST İLE E-İMZA VE MALİ MÜHÜR PROTOKOL

MATSO binasında gerçekleşen imza protokolü MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör ile e imza firması TÜRKTRUST Antalya Bölge Temsilcisi Akın Ağraş arasında imzalandı.

MATSO ile TÜRKTRUST ile e-imza ve mali mühür protokol

08 Ağustos 2022 Pazartesi 13:35

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
Antalya Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) üyelerinin ve Manavgat halkının zamandan ve ekonomik olarak tasarruf etmeleri için e-imza firması TÜRKTRUST ile e-imza ve mali mühür (e-mühür) protokolü imzaladı. MATSO binasında gerçekleşen imza protokolü MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör ile e imza firması TÜRKTRUST Antalya Bölge Temsilcisi Akın Ağraş arasında imzalandı.

matso-ile-turktrust.jpgİmza protokolü sonrasında açıklama yapan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, daha önce noter aracılığı ile 10 günde temin edilebilen ya da Antalya’dan alınabilen e-imza ve mali mühür yapılan protokol ile MATSO üyeleri ve talep eden herkese anında verebileceklerini söyledi.

matso-ile-turktrust-001.jpgBaşkan Güngör, “Bugün itibari ile Odamıza gelen üyelerimiz ve halkımıza e-imza ve mali mührü vermeye başladık. Böylece üyelerimiz ve halkımız hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf edecek” dedi.
matso,tu-rktrust.jpg

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA