23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

MASAJINIZI SEVGİLİNİZ YAPSIN

Richmond Nua Wellness-Spa 14 Şubat’ta sevgililere özel romantik, zihin ve bedenlerini dinginleştirip, rahatlayacakları keyifli bir program hazırladı.

Masajınızı sevgiliniz yapsın

04 Ocak 2008 Cuma 18:20

SAPANCA-Richmond Nua Wellness-Spa 14 Şubat’ta sevgililere özel hem romantik hem de zihin ve bedenlerini dinginleştirip, rahatlayacakları keyifli bir program hazırladı. Nua terapistlerinin uygulayacağı, çiftlere özel verilecek masaj eğitimi sonunda öğreneceğiniz masaj teknikleriyle, eşinizin günün yorgunluğunu üzerinden atmasını, keyifli ve rahatlatıcı vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Böylece parmak mahareti kazanarak birbirinize kalıcı bir hediye vermiş olacaksınız. Aynı zamanda Şehnaz Sam Q Rest’te sevgililer için en güzel şarkılarını seslendirecek.

 

Göl manzarası eşliğinde romantik bir akşam yemeği, Nua terapistlerinin uygulayacağı masaj eğitimi, eğitim sonrasında yapılacak meditasyon seansı, göl manzaralı muhteşem bir oda ve sürprizler Avrupa’nın en donanımlı spa’sında sizleri bekliyor.

 

Richmond Nua’da farklı program seçenekleri de bulabilirsiniz. Evinizden limuzin servis ile alınabilir ve romantik bir gecenin ilk başlangıcını yapabilirsiniz.

 

Afrodizyak Etkili Aşk Yemeği

 

Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan afrodizyak etkili yemekler, hem göz zevkinize hem de damağınıza hitap edecek. Kokteyl eşliğinde başlayacak seramoni güzel bir aşk yemeğiyle devam edecek. Menü de neler mi var?

 

Beluga Havyarı ve kuşkonmaz cappucino eşliğinde başlayan menü, el yapımı marine somon, panco ve kişniş ile kızartılmış karides avakado salatasıyla devam edecek. Şampanyalı risotto ve ardından ikram edilecek çilek ve mango granita aşkın en güzel sunumu olacak. Menü kızarmış dana madalyon ve hardallı fıstık kaplanmış kuzu filetosuyla devam edecek. Böğürtlen ve bitter çikolatayla hazırlanan afrodizyak etkili tatlınız gecenizi renkli kılacak.

 

Konaklama almadan sadece bu özel menüden tatmak ve romantik bir ‘Sevgililer Günü’ geçirmek istiyorsanız sadece 145 YTL ödemeniz gerekiyor.

 

Aşkınızı özel kılmak ve farklı bir sevgililer günü geçirmek için sevgilinize bir sürpriz yapın ve Nua’ya gelin. Sevgililer için özel hazırlanan programın fiyatı bir gece iki gün için 1275 YTL Fiyatlara KDV dahildir.

SON DAKİKA