19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

MARRİOTT, AFRİKA'DA İLK SAFARİ KULÜBESİ İÇİN PLANLARINI AÇIKLADI

Marriott International, Afrika'daki safari segmentine girmek için Baraka Lodges ile anlaşma imzaladı.

Marriott, Afrika'da ilk safari kulübesi için planlarını açıkladı

24 Mart 2022 Perşembe 18:00

NAIROBI / KENYA - Marriott International, Afrika'daki safari segmentine girmek için Baraka Lodges ile anlaşma imzaladı. JW Marriott Masai Mara Lodge, kıtadaki en ünlü vahşi yaşamı koruma ve vahşi yaşam bölgelerinden biri olan Mara Ulusal Koruma Alanı içinde yer alacaktır. Seçkin gezginlere benzersiz bir ortam sunan zarif inziva yeri, 2023'te konuklarını ağırlamayı bekliyor.

Talek Nehri'nin ünlü kıyılarına bakan ve koruma alanının kenarında yer alan JW Marriott Masai Mara Lodge'un konumu, konuklarına Masai Mara Ulusal Koruma Alanı'nı, çarpıcı manzaralarını, bol vahşi yaşamını ve uçsuz bucaksız ovalarını keşfetmek için belirgin bir şekilde yükseltilmiş bir kamp sunacaktır.

marriott,-afrika-safari-kulubesi.jpgYeni inşa edilen orman evinin planlarında, her biri nehre bakan özel bir terasa sahip, aileler için ideal, bir başkanlık kanvas kaplı çardak ve birbirine bağlı iki saçaklı süit dahil olmak üzere 20 özel çadır bulunuyor.

Ortak alanlar arasında bir restoran, lounge bar, spa ve akşamları geleneksel Masai dans gösterilerine ev sahipliği yapacak ateş çukurları bulunan geniş bir açık teras yer alacak.

JW Marriott Başkan Yardımcısı ve Marka Lideri Bruce Rohr, “Farkındalığa dayanan bir marka olarak zihin, beden ve ruh için Kenya'daki Masai Mara Ulusal Koruma Alanı'ndan daha mükemmel bir inziva yeri düşünemeyiz” dedi.

“JW Marriott Masai Mara Lodge, konuklarına daha önce hiç olmadığı kadar doğa ve vahşi yaşamla bağ kurarken hayatlarında bir kez yaşayacakları anılar yaratmaları için lüks bir zemin sunacak.

"JW Marriott markasının, aileler de dahil olmak üzere macera gezginlerini dünyanın bu nefes kesici bölgesinde ağırlayacağından heyecan duyuyoruz."

Arazinin ve sakinlerinin korunması, JW Marriott Masai Mara'nın kalbinde olacak.

Safari kulübesi, Masai topluluğundan 50'ye kadar yerliyi istihdam etmeyi hedefliyor ve kendilerini destinasyona kaptırmak isteyen konuklar için sağlam öğrenme fırsatları sunacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA