05 Ekim 2024
  • İstanbul30°C
  • Ankara26°C
  • Antalya26°C

MANDARİN ORİENTAL, KUALA LUMPUR'DA TÜRK YEMEKLERİ HAFTASI

Kuala Lumpur Kültür ve Tanıtma Müşavirliği’nin katkılarıyla Türkiye'den gelen usta şeflerin hazırladığı Türk lezzetlerini ziyaretçiler öğlen ve akşam yemeklerinde tatma fırsatı buldu

Mandarin Oriental, Kuala Lumpur'da Türk Yemekleri Haftası

26 Mart 2019 Salı 11:00

KUALA LUMPUR, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur'da 13-19 Mart 2019 tarihleri arasında Mandarin Oriental, Kuala Lumpur ev sahipliğinde Türk Yemekleri Haftası etkinliği düzenlendi. Kuala Lumpur Kültür ve Tanıtma Müşavirliği’nin katkılarıyla gerçekleşen etkinlik kapsamında Türkiye'den gelen usta şeflerin hazırladığı Türk lezzetlerini ziyaretçiler öğlen ve akşam yemeklerinde tatma fırsatı buldu.
malezya-mandarin-004.jpg

kuala-lumpur-001.jpg

kuala-lumpur-002.jpgAralarında Mandarin Oriental, Bodrum şeflerinden Adnan Öztürk, Soner Alpkaya ile pide şefi Ramazan Tatik ve meze şefi Şehmus Yel’in de yer aldığı etkinlikte misafirler tasavvuf müziği eşliğinde sema gösterisi ile ebru işlemesini izledikten sonra açılış yemeğinde Türk mutfağına özgü lezzetleri tattı. 

malezya-mandarin.jpg

malezya-mandarin-001.jpg

malezya-mandarin-002.jpg

malezya-mandarin-003.jpg

kuala-lumpur-003.jpgTürk mutfağında yer alan çok sayıda yemeği tanıtmaya çalıştıklarını dile getirdi Adnan Öztürk Öztürk, Türk Yemekleri Haftası etkinliklerini Malezya dışında diğer ülkelere de taşımak istediklerini belirterek, "Dört senedir yemeklerimizi Malezya'da tanıtıyoruz ve Malay halkı, lezzetlerimizi tattıklarında çok olumlu tepkiler veriyor. Özellikle kebap, döner ve pide çok beğeniliyor." şeklinde konuştu.

malezya-mandarin-005.jpgMandarin Oriental, Bodrum hakkında 

Mandarin Oriental, Bodrum; Bodrum Yarımadası’nın kuzeyinde yer alan Cennet Koyu’nda, Ege Denizi’ni panoramik olarak gören denize sıfır 60 hektar arazi üzerinde konumlanıyor. Otel yüz yıllık zeytin ve çam ağaçlarıyla çevrili yemyeşil bir yamaç üzerine farklı seviyelerde inşa edilmiş yapılarıyla bölgedeki en geniş konaklama alanına sahip olup, tamamı teras veya balkona, belirli bir kısmı ise özel bahçe ve sonsuzluk havuzuna sahip oda, apartman dairesi, süit ve villa olmak üzere toplam 136 adet konaklama ünitesinden oluşmaktadır. Yenilikçi ve gastronomik mutfağın sergilendiği dokuz adet restoran ve bara ek olarak, 2.700 m2 üzerine kurulmuş Spa merkezi, grubun ödüllü Spa konseptini Mandarin Oriental’a özgü holistik imza bakımları ve sağlıklı yaşam merkeziyle birlikte sunmakta. Ayrıca çeşitli etkinlikler için uyarlanmış etkinlik alanları, iki adet kum plajı ve geniş bir alana yayılmış dinlence imkanlarıyla resort, stili ve kişiselleştirilmiş lüksü bir araya getirerek dinlenmek isteyen gezginler için kusursuz bir kaçış noktası haline gelmiştir. 

Mandarin Oriental Hotel Group hakkında 

Mandarin Oriental Otel Grubu dünya çapında birçok lüks otel, resort ve rezidansların ödül almış sahibi ve işletmecisi. Asya’daki köklerinden doğarak dünyaca ünlü bir marka haline gelen grup, şu anda 21 ülkede ve bölgede, her biri grubun doğu kültürü mirasını ve kendine özgü aidiyet duygusunu yansıtan 30 oteli ve altı rezidansı işletmekte. Mandarin Oriental, Jardine Matheson Grubu’nun bir üyesi olup, halihazırda yapım aşamasında olan birçok otel ve rezidansı bünyesinde barındırmaktadır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA