19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

MANAVGAT'TA TURİSTLERE ÜCRETSİZ ''WİFİ'' HİZMETİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'a yerli ve yabancı turistlerin ücretsiz internet kullanımı için Cumhuriyet Meydanı'nda ''Wifi '' internet vericisi kurdu.

Manavgat'ta turistlere ücretsiz ''Wifi'' hizmeti

15 Kasım 2021 Pazartesi 13:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük turizm merkezlerinden biri olan Manavgat'a yerli ve yabancı turistlerin ücretsiz internet kullanımı için Cumhuriyet Meydanı'nda  ''Wifi '' internet vericisi kurdu. Turistlerin  cep telefonun şarjı bitmesi halinde telefonlarını şarj etmeleri için telefon şarj etme sistemi kurdu.

turistlere-ucretsiz-wifi.jpgManavgat Belediyesi de   daha önce Cumhuriyet Meydanı'nda engellilerin engelli akülü arabalarını şarj etmek için şarj etme istasyonu ile ücretsiz internet kullanımı için '' Wifi '' vericisi kurmuştu. Anex Turizm Seyahat Acentası Turist Rehberi Ramazan Mehmedova, ''Turizm yörelerinde yerel yönetimlerin hizmetleri çok önemli. Avrupalı turistler tatilde kolay kolay cep telefonu getiremezken, Rus, Polonyalı, Ukraynalı, Kazak, Kırgız  Belaruslu ile Baltık Ülke turistleri cep telefonlarını getiriyor. Bazende şehiriçi gittiklerinde cep telefonlarının şarj etme ihtiyacı ile internete bağlanma ihtiyacına iitiyaçları oluyor.'' dedi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA