20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

MANAVGAT'TA OTELLER YILBAŞI KUTLAMA HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Side-Manavgat destinasyonunda oteller yılbaşını ve Noel Tatili'nde Avrupalı turistlere hazır hale geldi.

Manavgat'ta oteller yılbaşı kutlama hazırlıklarına başladı

11 Aralık 2019 Çarşamba 12:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
MANAVGAT/ANTALYA - Antalya'ya gelen turistin üçte birini ağırlayan 250 bin yatak kapasitesi ve 180 beş ve dört yıldızlı otele sahip olan Side-Manavgat destinasyonunda oteller yılbaşını ve Noel Tatili'nde Avrupalı turistlere hazır hale geldi. Side-Manavgat destinasyonunda bulunan beş yıldızlı otelleri yılbaşı öncesi 2020 yılı süsleme hazırlıklarına başladı. Konaklama tesisleri otelin lobisi, resepsiyon, otel kapısı giriş ve çıkışları Noel Baba kostümleri ve yılbaşı ağacıyla süsledi.

yilbasi-kutlama.jpg
yilbasi-kutlama-001.jpgNOEL BABA VE NOEL AĞACI

Manavgat Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcıları Derneği(TİSOYAB) Başkanı Hüseyin Aydoğan, bölge destinasyondaki otellerin yılbaşı kutlamasına hazır olduğunu söyledi. Avrupa ülkelerinin Noel Bayramı tatili sonrası açık olan otellerde yüzde 10'luk artış bekliyoruz. Bölge destinasyonunda Noel kutlamalarının 24 Aralık'ta başladığını belirten Aydoğan, ''Bölgemizde 30 yıl içinde oluşan Alman turistlerin yılbaşında tatil yapma geleneği var. Bizde Alman, İngiliz, Hollanda, Avusturya ve Belçikalı konuklarımızın otel içinde kutlamak için hazırlıklarına başladı. Avrupa ülkelerinde yaygın bir inanış olan yılbaşında çocuklara hediye getirdiğine inanılan Noel Baba (Aziz Nikolas) kostümleriyle süslemeler başladı. Tatile gelen konuklarımızı otel girişinde Noel Baba mankeni ve Noel Ağacı karşılıyor.'' dedi.

yilbasi-kutlama-002.jpg
yilbasi-kutlama-003.jpg
SOKAKLAR YILBAŞI ÖNCESİ IŞIL IŞIL
Turizm şehrinde yerleşik yaşayan yabancılrda evlerinde yılbaşı süslemelerini yapmaya başladı. Yerleşik Alman Petra Ottmann, her yıl Noel kutlamasını mahallerinde yaşyan Türk komşularıyla birlikte kutlayacaklarını kaydetti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her yıl 5 milyon yerli ve yabancı turisti ağırlayan Manavgat'ta yılbaşı kutlamalarına ait süslemeleri yaptıklarını söyledi. 2020 yılına girerken Manavgat'ta cade, sokak ve bulvarları, ışıklandırrarak ışıl ışıl yaptıklarının altını çizen Sözen, '' 2020 yılını bölgemize tatile gelen yabancı konuklarımızla kutlamaya hazırız. Işıklandırma çalışmalarımızı önemli ölçüde tamamladık. ' ifadesinde bulundu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA