19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

MANAVGAT'I ENGELSİZ TURİZM KENTİ YAPMAYI BASARDIK

Başkan Sözen," Her sağlıklı bireyin görevi engelli kardeşinin elinden tutma ve engelleri kaldırma olmalıdır. Bugün sağlıklı olarakta yarın engelli kalmayacağımızın hiç bir garantisi yok."dedi.

Manavgat'ı engelsiz turizm kenti yapmayı basardık

21 Mayıs 2023 Pazar 14:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/ Antalya -
AntalyaManavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,turizm kenti Manavgat'ta engelli özel bireylerin önlerindeki engelleri kaldırmak için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi. Başkan Sözen," Her sağlıklı bireyin görevi engelli kardeşinin elinden tutma ve engelleri kaldırma olmalıdır. Bugün sağlıklı olarakta yarın engelli kalmayacağımızın hiç bir garantisi yok."dedi.

manavgat-engelliler-okulu.jpgmanavgat-engelliler-okulu-001.jpg

manavgat,-engelli-turist.JPGManavatBelediye Başkanı  Sükrü Sözen Engelliler Haftası ile ilgili yaptığı açıklamafa ,300 bin yatak kapasitesi ile Türkiye turizminin en büyük destinsyonu Manavgat'ta Gündoğdu Twurizm Merkezinden Kızıot Turizm Bölgesinde engelli  turistlerin rahat bir şekilde tatillerini yapabilmeleri de "engelsiz turizm kenti "olma noktasında rol model belediye olduklarını kaydetti.Engellilerin taşınmasında iki engelli transfer araçlarının bulunduğunu belirten Şükrü Sözen," Manavgat'ta tüm engelli bireylerin denize girmesini için tüm engelleri kaldırdık. Tüm otellerin plajlarında  FEE'nin kriterleri doğrultusunda  engelli rampası, engelli  yolu , engelli tuş  ve tuvaleti ile engellerin denizine ve güneşlenmesi için şezlong yeri var. İfadesinde bulundu.
manavgat-engelliler-okulu-002.jpg
manavgat,-engelli-turist.jpg
manavgat-engelliler-okulu.png

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA