19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C
  • Antalya24°C

MANAVGAT ŞELALESİ'NİN BELEDİYEDEN ALINMASI YETKİ GASPIDIR

Avukat Aliye Coşar: Manavgat Şelalesi'nin Mayıs ayında Manavgat Belediyesi'nin alınıp Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na verilmesini kabul edilemez buluyoruz

Manavgat Şelalesi'nin belediyeden alınması yetki gaspıdır

18 Mart 2022 Cuma 23:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Başkanı Avukat Aliye Coşar,"Manavgat'in kadim değeri olan dünyaca ünlü ve Manavgat ile özdeş hale Manavgat Şelalesi'nin Mayıs ayında Manavgat Belediyesi'nin alınıp Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na verilmesini kabul edilemez buluyoruz."dedi.
Siyasi İktidarın, Ulualanda 4 kişiye özel Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın " golf" alanı olarak ayırması ve projelendirmesine Manavgat halkının karşı çıktığına dikkat çeken CHP İlçe Başkanı Avukat Aliye Coşar," Her ağzını açtığında " milli iradeden dem vuran AKP, söz konusu yetki gaspı olunca, milli irade gaspına Ali Cengiz oyunlarıyla yetki gaspı da bir beis gömüyor. Manavgat Şelalesi kadimden bu yana Manavgat halkının. İşletme hakkı da Manavgat Belediyesi'nindir. Manavgat halkı üç dönemdir sandıkta seçimlere partimiz CHP'den halkın verdiği yetki ile Belediye Başkanlığı yapıyor Şükrü Sözen.Siyasi iktidar geçmişte de  Manavgat'iın değeri olan Manavgat ve Oymapınar Barajları' nin işletmesi Ak Partili Akseki Belediyesine vermişlerdi.Şimdi ise gözlerini dünyaca ünlü Manavgat Selalesi'ne dikti. Mayıs ayında işletme hakkı Manavgat Belediyesinin olan işletmenin yetki gaspı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na verilecek. Manavgat Belediyesi ise işgalci duruma düşecek.İşletme hakkı Manavgat Belediyesi'den alınarak belki özel bir işletmeye verilecek. Biz böyle bir uygulamayı hukuksuz ve Manavgat halkına yapılmış saygısızlık görüyoruz." diye konuştu.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA