19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C
  • Antalya24°C

MANAVGAT ŞELALESİ'NDE YASAK GİRİŞ BOĞULMALARI ARTTIRIYOR

Son 10 yıl içinde 55 kişinin Manavgat Irmağında boğulmaya bağlı hayatını kaybettiği belirtildi.

Manavgat Şelalesi'nde yasak giriş boğulmaları arttırıyor

16 Ağustos 2023 Çarşamba 11:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT/ ANTALYA - Manavgat Şelalesine kaçak yollarla girenler hayatlarını tehlikeye atıyor. Geçen sene 650 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Manavgat Şelalesi'ni Haziran ayından itibaren günlük ortalama 6 bin yerli ve yabancı turist giriş yaptığı belirtiliyor. Son 10 yıl içinde 55 kişinin Manavgat Irmağında boğulmaya bağlı hayatını kaybettiği belirtildi.
manavgat-selalesi-009.jpgManavgat Şelalesine giriş ücreti ise 15 lira olduğu belirtiliyor. 15 lira vermemek için Manavgat Irmağı'nın karşısında bulunan alan kaçak girenler ise canlarını hiçe sayarak tehlikeye atıyor.
Manavgat Şelalesi Restoranlar Muhasebecisi Adil Mutlu , şelalenin karşısından şelaleye girmeye çalışanların çok tehlikeli durum olduğunu söylüyor. Adil Mutlu," Yasak yolla şelaleye girmeye çalışanlar kendi hayatlarını tehlikeye atıyor. Boğulma olabilir. Çok tehlikeli ve riskli . Jandarma önlem alsa da kaçak yolla girmeye çalışan aileler olması çok üzücü. Kaçak girişlerde aileler Çocukluklarını çok büyük tehlikeye atıyor."dedi.
manavgat-selalesi-010.jpgmanavgat-selalesi-011.jpgmanavgat-selalesi-012.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA