19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C
  • Antalya24°C

MANAVGAT ŞELALESİ İŞLETMELERİ 12 NİSAN'DA İHALEYE ÇIKIYOR

Manavgat Şelalesi için de bulunan Manavgat Şelalesi Konaklamasız Orman Parkı alanı 12 Nisan'da Manavgat Belediyesi tarafından Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

Manavgat Şelalesi işletmeleri 12 Nisan'da ihaleye çıkıyor

02 Nisan 2023 Pazar 11:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/ Antalya -
Her yıl 800 ile 1 milyon turistin ziyaret ettiği dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi için de bulunan Manavgat Şelalesi Konaklamasız Orman Parkı alanı 12 Nisan'da Manavgat Belediyesi tarafından Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye çıkarılacağı bildirildi.
Geçen sene ekim  ayında kira süresinin dolması nedeniyle tahliye edilen 7 yıllığına kiraya verilecek tesis içerisinde 1 Adet Kır Lokantası, 3 Adet Pergola, Yöresel Satış Ünitesi, büfe, WC ve açık alan bulunuyor. Manavgat Şelalesinde bulunan işletmeler turizm sezonun her yıl olduğu gibi 15- 21 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında sezonu açacağı ifade edildi.

manavgat-selalesi-007.jpgmanavgat-selalesi-008.jpg
Kira süresinin dolmasının ardından ekim ayı içerisinde tahliyesi gerçekleştirilen, aynı ay içerisinde Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ihale sonunda 20 yıllığına Manavgat Belediyesine kiralanan Manavgat Şelalesi bünyesinde bulunan Manavgat Şelalesi Konaklamasız Orman Parkı yeni işletmecisini bulmak için ihaleye çıkarılıyor.
30 Nisan tarihli Resmi Gazetede yayınlanan ilana göre; 12 Nisan Çarşamba günü saat 10.00’da Manavgat Belediyesi Side Ek Hizmet Binası Encümen Toplantı Odası gerçekleştirilecek olan 7 yıl süreli ihalenin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince Kapalı teklif (Artırma) Usulü yapılacağı bildirildi. 
Manavgat Şelalesi Konaklamasız Orman Parkı  içerisinde 874 m2lik 1 Adet Kır Lokantası, 146 m2lik 3 Adet Pergola, 5 üniteden oluşan 322 m2 Yöresel Satış Ünitesi, büfe, WC ve açık alan bulunuyor.
İhale dokümanının, Side Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 41 Side - Manavgat/ Antalya adresindeki Manavgat Belediyesi Side Ek Hizmet Binası’nda bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü adresinden 3 bin Türk Lirası karşılığında satın alınabileceği ifade edildi.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA