20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

MANAVGAT DAĞ BİSİKLETİ MARATONU'NA 200 BİSİKLETÇİ KATILACAK!

Uluslararası Manavgat Bisikleti Maratonu, 15 yıl aradan sonra 8. Uluslararası Manavgat Dağ Bisikleti Maratonu'nun 10-11 tarihler arası yapılacağı belirtildi.

Manavgat Dağ Bisikleti Maratonu'na 200 bisikletçi katılacak!

09 Nisan 2021 Cuma 10:30

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
SIDE-MANAVGAT/ANTALYA -
Antalya'nın Manavgat ilçesinde dağ bisikletinin yaygınlaşması ve tanıtımı için turizmcilerin düzenlediği 8. Uluslararası Manavgat Dağ Bisikleti Maratonu 10-11 Nisan tarihleri arası yapılacağı bildirildi. 8 Ağustos 2006 tarihinde 4'ncüsü yapılan Uluslararası Manavgat Bisikleti Maratonu, 15 yıl aradan sonra 8. Uluslararası Manavgat Dağ Bisikleti Maratonu'nun 10-11 tarihler arası yapılacağı belirtildi. Manavgat-Side Turistik Otelciler Uzun Yıllardır Manavgat Da gerçekleştirilen Manavgat Dağ Bisikleti Maratonu yeniden yapılarak turizm şehrinde dağ bisikleti sporunun hayat bulacağı ifade edildi.

manavgat-bisikleti-maratonu.JPGManavgat-Side Turistik Otelciler Birliği Derneği(MASTOB) Başkanı Cengiz Haydar Barut, yaptığı yazılı açıklamada pandemiye rağmen bu yıl da 8. kez start alacak olan Manavgat Dağ Bisikleti Maratonu'na yerli ve yabancı 200 dağ bisikletinin yarışmak için kayıt yaptırdığını belirtti. 200 bisikletçinin katılımı ile 10- 11 Nisan tarihlerinde yapılacak Maratonun Uluslararası Bisiklet Birliği(UCI)'nin takviminde yer aldığını vurgulayan Başkan Barut, Manavgat Kaymakamlığı ve Manavgat Belediyesinin büyük destekleri ile gerçekleştirilecek olan Maraton Nun Konaklama desteğini ise Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) verdiğini kaydetti. Barut, ''Türkiye'nin dört bir yanından gelecek olan bisiklet tutkunları ile yarışmacılara yurt dışından da katılım olacak. 10 Nisan Cumartesi ilk etabı Cross Country-Antik Side Kupası olarak yarışacak olan Maraton Nun ikinci etabı 11 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. ''
dedi.
manavgat-bisikleti-maratonu-002.JPG
manavgat-bisikleti-maratonu-003.JPG

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA