19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

MANAVGAT BELEDİYESİ'NİN SİDE PORTİKLİ YOL PROJESİ ÖDÜL ALDI

Manavgat Belediyesi, tarihi Side Antik Kentte Roma döneminde Portikli Yol’da tarihi dokuya uygun yaptığı proje uygulaması Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından ödüllendirildi.

Manavgat Belediyesi'nin Side Portikli Yol Projesi ödül aldı

24 Nisan 2021 Cumartesi 15:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Side-Manavgat/Antalya -
 Antalya'nın ilçesi Manavgat Belediyesi, tarihi Side Antik Kentte Roma döneminde Portikli Yol Da tarihi dokuya uygun yaptığı proje uygulaması Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından ödüllendirildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e ödülünü Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü Den aldı.
Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda Peyzaj, Planlama, Tasarım ve Uygulama kategorisinde Side Portikli Yol Projesi'nin ödüllendirildiğini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, '' Böylesi bir ödüle layık görüldüğüm ödülü almaktan gurur duydum. Ödüle layık görülmemiz de emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve hizmet etmekten onur duyduğum Manavgat halkımıza teşekkür ediyorum. Side Antik Kent tarih, kültür ve arkeolojik varlıkları tanıma turizmi konseptinde Antalya'nın ve ülkemizin bir marka değeri. Bu değeri gözümüz gibi koruyacağız.'2 dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA