20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

MALL OF İSTANBUL HİLTON OTEL, MİTSUBİSHİ HEAVY’İ TERCİH ETTİ

Mall Of İstanbul Hilton Otel’in iklimlendirme ihtiyacına yüksek enerji verimliliğine sahip Mitsubishi Heavy Heat Pump VRF klimalar ile çözüm sunuyor.

Mall Of İstanbul Hilton Otel, Mitsubishi Heavy’i tercih etti

07 Ocak 2021 Perşembe 12:00

İSTANBUL - Yüksek teknoloji ve enerji verimliliği sağlayan ürünleriyle mekanların iklimlendirme sistemlerine değer katan Form MHI Klima Sistemleri, Mall Of İstanbul Hilton Otel’in de tercihi oldu. Hilton Otel’in iklimlendirmesi yüksek verimli Mitsubishi Heavy VRF sistemlerle sağlanıyor.

Gücünü 55 yıllık Form tecrübesi ve üstün Japon teknolojisinden alan Form MHI Klima Sistemleri, Mall Of İstanbul Hilton Otel’in iklimlendirme ihtiyacına yüksek enerji verimliliğine sahip Mitsubishi Heavy Heat Pump VRF klimalar ile çözüm sunuyor.

mall-of-istanbul-hilton.jpgMall Of İstanbul kompleks projesi içerisinde yer alan Hilton Otel’i iklimlendirmesi 74 adet dış ünite, 368 adet iç ünite olmak üzere 442 adet Mitsubishi Heavy VRF klima ile sağlanıyor. Kanal ve kaset tipi iç ünitelerden oluşan sistem toplamda 3,600 kW güç kapasitesiyle otelin farklı fonksiyona sahip mahallerini en verimli ve uygun şekilde iklimlendiriyor. Aynı zamanda otelin taze hava ihtiyacına yönelik DX bataryalı klima santralleri de kullanılıyor.

Form Şirketler Grubu Hakkında

1965 yılında kurulan Form Şirketler Grubu, grup bünyesinde yer alan 4 bağımsız firmasıyla merkezi, bireysel iklimlendirme ve endüstriyel uygulamalar alanında, yaşam kalitesini arttıracak cihazların üretim, satış ve satış sonrası faaliyetlerini sürdürmekte; rezidanslardan otellere, okullardan hastanelere her tür bina, iş merkezi, fabrika ve alışveriş merkezleri için iklimlendirme sistem çözümleri sunmaktadır.

Form Şirketler Grubu’nun merkez ofisi Maslak İstanbul'dadır. Ankara, Antalya, Adana, İzmir ve Bursa’da bölge müdürlükleri bulunmaktadır. Klima faaliyetlerinde merkezi klima sistemleri, VRF, split ve multi split klima cihazları temin eden Form Şirketler Grubu, aynı zamanda yerli imalat olarak günışığı aydınlatma sistemleri, doğal havalandırma-duman tahliye üniteleri, evaporatif soğutucular, fancoiller, ısı pompaları ve imzalanan lisans anlaşması kapsamında Lennox marka paket klimalar üretmektedir. Form Şirketler Grubu hakkında daha fazla bilgi www.formgroup.com internet adresinden temin edilebilir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA