05 Ekim 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara14°C
  • Antalya23°C

MALEZYA YENİ DÖNEME “MERHABA” DEDİ

Malezya Türkiye Turizm Tanıtım Ofisi Direktörlüğüne Norlizah Jahaya atandı ve yeni dönem tanıtıldı

Malezya yeni döneme “Merhaba” dedi

08 Haziran 2022 Çarşamba 10:50

ÖZKAN ALTıNTAŞ- TÜRKIYE TURIZM
ISTANBUL-
Malezya Türkiye Turizm Tanıtım Ofisi Direktörlüğüne atanan Norlizah Jahaya’nın göreve başlaması nedeniyle Delta by Marriott İstanbul Levent’te düzenlenen toplantıda “Yeni bir Dönem, Yeni Bir Malezya” tanıtımı yapıldı. Göreve başlayan Norlizah Jahaya’nın “Merhaba” konuşmasından sonra 20 yıldan beri Turizm Ofisi’nin yöneticiliğini yapan Çağrı Sağlık videolar eşliğinde pandemi sonrası için Malezya’yı hatırlatma sunumu yaptı. Toplantıya çok sayıda seyahat acentesi ile Malezya’ya ilgi duyanlar katıldı.

malezya.jpg
malezya-002.jpg
TÜRSAB Gastronomi Komitesi'nden Ömer Kartın, Ertan Türkmen Dünya Gazetesi İcra Kurulu Üyesi, Malezya Başkonsolosi Tengku Mohd Dzararaif Raja Abdul Kadir, Tourism Malaysia Director Norlizah Jahaya

norlizah-jahaya.jpgnorlizah-jahaya-.jpgMALEZYA 1 MAYıS’TA KıSıTLAMALARI KALDıRDı
Malezya’nın 1 Nisan itibarıyla sınırları açtığını, 1 Mayıs itibarıyla tüm kısıtlamaları kaldırdığını belirten Çağrı Sağlık, “Aşılarını tamamlayan ve Travel Kart’ı olan herkes Malezya’ya seyahat edebilir” dedi.

cagri.jpg
norlizah-jahaya-003.jpgnorlizah-jahaya-004.jpg
malezya-001.jpg
Tourism Malaysia Director Norlizah Jahaya, Tourisem Malaysia Marketin Manager İbrahim Çağrı Sağlık

norlizah-jahaya--001.jpgTÜRKLER ZİYARETTE 10’CU SIRADA
Malezya’nın pandemi sonrası deneme amacıyla Langkawi’de 7 bin kişiyi ağırladığını belirten Çağrı Sağlık gelen ülkeler arasında Türkiye’nin 10’cu sırada yer aldığını söyledi. Ziyaretçileri ABD ve Japonya dışında komşu ülkelerin oluşturduğunu belirtti.

norlizah-jahaya-001.jpgNORLIZAH JAHAYA: YENİ MALEZYA’YA MERHABA
Göreve başlayan Norlizah Jahaya, projelerini anlatırken Türkçe “Merhaba” diyerek İstanbul’a alışmaya başladığını gösterdi. Telefonunu 24 saat açık olduğunu belirten Norlizah Jahaya, Malezya’da Türk insanlarının beklentilerini her bakımdan karşılayacak imkanlar olduğu söyledi. Özellikle Müslüman nüfusun çokluğu nedeniyle helal gıdaya özen gösterildiğini anlattı.

malezya-003.jpgmalezya-004.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA