20 Eylül 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C
  • Antalya26°C

MALEZYA TURİZM OFİSİ’NDEN 2023 YILI ‘TEŞEKKÜR’ YEMEĞİ

Malezya Turizm Ofisi 2023 yılında Malezya’nın tanıtıma destek veren havayolları, seyahat acenteleri, film yöneticileri ve gazetecilere ‘Teşekkür’ yemeği düzenledi.

Malezya Turizm Ofisi’nden 2023 yılı ‘Teşekkür’ yemeği

19 Aralık 2023 Salı 19:00

ÖZKAN ALTINTAŞ – TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Malezya Turizm Ofisi 2023 yılında Malezya’nın tanıtıma destek veren havayolları, seyahat acenteleri, film yöneticileri ve gazetecilere ‘Teşekkür’ ve görev süresi dolan İstanbul Başkonsolosu YM Tengku Mohd Dzaraif Raja Abdul Kadir’e ‘Veda’ yemeği düzenledi.

malezya-turizm-ofisi-.jpgmalezya-turizm-ofisi--001.jpgGrand Wyndham Levent Hotel’de düzenlenen yemekte Malezya Turizm Ofisi Direktörü Norlizah Jahaya işbirliği
kurdukları konuklara 2023 yılı boyunca yanlarında olduklar ve destekleri için teşekkür etti.

malezya-turizm-ofisi--002.jpgÖNEMLİ KATILIM OLDU
Teşekkür yemeğine Malezya İstanbul Başkonsolosu YM Tengku Mohd Dzaraif Raja Abdul Kadir eşiyle birlikte katıldı. Yemek Malezya Turizm Ofisi Direktörü Norlizah Jahaya, Deputy Direktör Zamsil Ozir Md Zain, Marketing Manager İbrahim Çağrı Sağlık, Marketing Exc Tahsin Barış Şencan ile Ulaştırma Sorumlusu Şafak Kurnaz’ın ev sahipliğinde düzenlendi.

malezya-turizm-ofisi--004.jpg

MALEZYA TANITIMI İÇİN FİLM ÇEKİLİYOR
Yemeğe Malezya’nın Langawi bölgesinde film çekimi yapan ekipte katıldı. Daha önce gösterime giren ‘Ayla’ filminin yapımcılarından oluşan ekip, AYNI filmde oynayan İsmail Hacıoğlu ile çalıştıklarını ve filmin Türkiye-Malezya aresanda geçtiğini, Şubat 2024 sonunda tamamlanabileceğini bildirdiler.

malezya-turizm-ofisi.jpg
malezya-turizm-ofisi--007.jpg
malezya-turizm-ofisi--006.jpg
malezya-turizm-ofisi-006.jpgEmirates

malezya-turizm-ofisi-007.jpgQatar Airways

malezya-turizm-ofisi-008.jpgSingapore Airlines

malezya-turizm-ofisi-009.jpg
Hünkar Turizm

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ VE ÇEKİLİŞ
Yemeğe Emirates, Katar ve Singapur Havayollarının temsilcileri, seyahat acenteleri katıldı. 2023 yılında Malezya Turizm Ofisi’ne destek verdikleri için katılımcılara birer teşekkür plaketi verildi.
turkiyeturizm.com adına teşekkür plaketini Özkan Altıntaş, Malezya İstanbul Başkonsolosu YM Tengku Mohd Dzaraif Raja Abdul Kadir ve Malezya Turizm Ofisi Direktörü Norlizah Jahaya’dan aldı. Daha sonra yapılan çekilişte üç konuğa özel hediyeler verildi. Şanslı üç konuktan biri turkiyeturizm.com oldu.

malezya-turizm-ofisi-005.jpg
IMice

malezya-turizm-ofisi-001.jpgmalezya-turizm-ofisi-002.jpgmalezya-turizm-ofisi-003.jpg

2024’TE TANITIMA AĞIRLIK VERİLECEK
Marketing Manager İbrahim Çağrı Sağlık, Malezya Turizm Ofisi’nin sadece Türkiye’ye değil bölgedeki 7 ülkeyle hizmet verdiğini belirterek 2023 yılında yaptıkları faaliyetleri barkovizyon eşliğinde anlattı. Daha sonra 2024 projelerini tanıtan Sağlık, “Çalışmalarımızı daha ileriye götürerek, tanıtıma daha çok ağırlık vereceğiz” dedi.

malezya-turizm-ofisi-004.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA