05 Ekim 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara14°C
  • Antalya23°C

MALEZYA MATTA FUARI TURİZMDE YENİ FIRSATLAR SUNUYOR

Turizm endüstrisinde 21 ay süren koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde 49'uncusu düzenlenen fuarda, Güney Kore, Tayvan, Filipinler ve Japonya gibi bölge ülkelerinin yanı sıra Türkiye’de temsil ediliyor.

Malezya MATTA Fuarı turizmde yeni fırsatlar sunuyor

22 Kasım 2021 Pazartesi 18:00

PETALING JAYA/ MALEZYA - Malezya Tur ve Seyahat Acenteleri Birliği (MATTA) tarafından bir yıl aradan sonra düzenlenen Malezya'nın en büyük tüketici seyahat fuarı olan MATTA, Kuala Lumpur Dünya Ticaret Merkezi'nde başladı.

Turizm endüstrisinde 21 ay süren koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde 49'uncusu düzenlenen fuarda, Güney Kore, Tayvan, Filipinler ve Japonya gibi bölge ülkelerinin yanı sıra Türkiye’de temsil ediliyor.

İki günlük etkinlik Malezya’nın resmi havayolu olan Malaysia Airlines ve kardeş şirketi Firefly, Malezya'daki tüm tatil noktalarına ve ağındaki seçili uluslararası destinasyonlara uçak bileti fiyatlarında %35'e varan indirimler sundu.

malezya-matta-fuari.jpg28 Kasım'a kadar misıfirler, 30 Haziran'a kadar seyahat için Malezya Havayolları ve Firefly web siteleri aracılığıyla indirimli biletlerini satın alabiliyorlar.

Tatilciler, Economy Lite ücreti aracılığıyla Malezya Yarımadası'ndaki tüm destinasyonlara tek yönlü olarak 79 RM'den başlayan fiyatlarla seyahatlerini planlayabilir ve ulusal taşıyıcı ayrıca 10 uluslararası varış noktasına karşılık olarak 579 RM'ye kadar düşük uçak biletleri sunacak.

malezya-matta-fuari-001.jpgBuna Londra, Sidney, Melbourne, Katmandu, Sri Lanka, Singapur, Phuket, Bali, Jakarta ve Bangkok dahildir.

Malaysia Airlines grup pazarlama ve müşteri deneyimi sorumlusu Lau Yin May, Airline Rating'den Covid-19 sağlık ve güvenlik önlemleri için yedi yıldız notu alan havayollarının, müşterilere en iyi ve en güvenli deneyimi sunmaya kararlı olduklarını söyledi.

"Müşterilerimizin ve mürettebatımızın güvenliğini sağlamak için gerekli tüm önlemleri almaya devam ettiğimizi yolcularımıza temin etmek istiyoruz, böylece hepimiz içiniz rahat olsun ve #Güvenli Uçmaya devam edelim.

Lau, "Malezya-Singapur Aşılanmış Seyahat Yolu (VTL) duyurusunun ardından yurt içinde ve yurt dışında hava yolculuğu giderek artarken, seyahat endüstrisini canlandırma rolümüzü oynamaya devam ederken konukları gelişmiş ve özel Malezya Konukseverliği deneyimine davet etmeyi dört gözle bekliyoruz." dedim.

MATTA Fuarı ücretsiz giriş imkanı sunuyor ve yalnızca aşıları tam olan ziyaretçilerin salonda bulunmasına izin veriyor. Ancak ziyaretçilerin Sağlık Bakanlığı'nın tavsiye ettiği gibi küçük çocukları fuara getirmekten kaçınmaları bildirildi.

Malaysia Airlines ve Singapore Airlines (SIA) ayrıca Singapur ve Kuala Lumpur arasındaki kod paylaşımı anlaşmasını yeniden etkinleştirecek ve bunu Malezya'da 15 yurt içi varış noktasına, Avrupa'da yedi şehre ve Güney Afrika'da iki şehre genişletecek.

Bu, Malezya ve Singapur'un 29 Kasım'dan itibaren müşterilerin iş veya eğlence için sorunsuz seyahat etmelerine olanak tanıyan bir VTL düzenlemesi sunacağı duyurusunun ardından geldi.

Havayolları ortak bir bildiride, Malezya içinde ve iki ülkenin ötesinde ortak uçuş düzenlemelerinin önemli ölçüde genişlemesinin, uluslararası sınırların kademeli olarak yeniden açılması ve hava yolculuğu için artan talebin ortasında gerçekleştiğini söyledi.

SIA müşterileri, Malezya Havayolları'nın Malezya'da 15 yeni ortak uçuş noktası eklemesiyle Kuala Lumpur'a gidiş-dönüş uçuşlarından yararlanabilecek.

Hedefler Alor Setar, Bintulu, Johor Baru, Kota Kinabalu, Kuala Terengganu, Kuantan, Kuching, Labuan, Langkawi, Miri, Penang, Sandakan, Sibu ve Tawau.

Bu arada, 1 Ocak'tan itibaren Malaysia Airlines müşterileri Singapur'dan Barselona, ​​Kopenhag, Frankfurt, Moskova, Münih, Roma, Zürih, Cape Town ve Johannesburg gibi şehirlere SIA üzerinden uçuş rezervasyonu yapabilecek.

Bu kod paylaşımı anlaşmaları, Singapur Havayolları veya Malezya Havayolları ağındaki diğer noktaları içerecek şekilde kademeli olarak genişletilecektir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA