23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

LVİV ŞEHRİNİN YÜZDE 85'İ KADIN

Ukrayna'nın batı bölümünde yer alan Lviv şehrinde son yapılan nüfus sayımında kentin yüzde 85’inin kadınlardan oluştuğu ve yüzde 50'sinin çok güzel olduğu belirtildi.

Lviv şehrinin yüzde 85'i kadın

06 Nisan 2015 Pazartesi 12:30

LVIV- Ukrayna'nın batı bölümünde yer alan Lviv şehrinde son yapılan nüfus sayımında kentin yüzde 85’inin kadınlardan oluştuğu belirtildi. Bilim adamları kentteki kadınların genellikle kız bebek dünyaya getirdiklerini söyledi.

lviv1.jpg

Ukrayna’nın batı bölümünde yer alan Lviv, Doğu Galiçya’nın geçmişteki başkenti ve bugün de belli başlı kültürel merkezlerden biri. UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alıyor. Liviv, aynı zamanda Ukrayna’nın çağdaş yüzünü tamamlayan bir Avrupa kenti olarak biliniyor.

ukrayna-kadin3.jpg

ÖZGÜRLÜK GÜZELLEŞTİRİYOR

Ukrayna hakkında yazılanlarda kadırların güzelliği ön plandadır. Bu konuda yazılanlar şöyledir: İlbaharda kadınlar açılıp saçılmaya başlıyorlar. Çiçekler gibi açan kadınların güzelliğini görmek için Ukrayna’ya gelmek bile yeterlidir. Ukrayna’ta sokakta yürürken kadınların yüzde 50’si çok güzel, diğerleri ise cennetin hurileridir. Giyinme, süslenme ve manken gibi yürüyüşte Ukrayna kadını çok şey bilir. Onların kültürünü özgürlük oluşturur.

ukrayna-kadin2.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA