20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

LUTON HAVAALANI'NIN 180 MİLYON AVROLUK DÖNÜŞÜMÜ

Ulaştırma Dışişleri Bakanı Chris Grayling Milletvekili ve Londra Luton Havaalanı CEO'su Nick Barton, 160 milyon £ 'luk dönüşüm programını kurdele kesme töreni ile tamamladı.

Luton Havaalanı'nın 180 milyon avroluk dönüşümü

29 Ocak 2019 Salı 11:00

LONDRA, Ulaştırma Dışişleri Bakanı Chris Grayling Milletvekili ve Londra Luton Havaalanı CEO'su Nick Barton, Londra Luton Havaalanı’nın 160 milyon £ 'luk dönüşüm programını resmi bir kurdele kesme töreni ile tamamladı.
Londra Luton Havaalanı (LLA), 13 Aralık'ta Ulaştırma Dışişleri Bakanı Rt Hon Chris Grayling Milletvekili huzurunda yeni güncellenen terminalini resmen açıkladı. Terminal, LLA’nın üç yıllık dönüşüm projesinin merkezi konumunda.

160 milyon sterlin (180 milyon avroluk) yeniden yapılanma, havaalanının 80 yıllık tarihindeki en büyüğü olmuştur ve terminalde ve insanların alma şekillerinde önemli iyileştirmelerle yolcuların seyahatlerini daha kolay, daha hızlı ve daha eğlenceli hale getirmeye odaklanmıştır. ve havaalanından.

londra-luton-havaalani,.jpgHavalimanının dönüşümünün 2020 yılına kadar yıllık kapasiteyi% 50 arttırması bekleniyor ve 2020 yılına kadar 18 milyon yolcuya ulaşması bekleniyor. Çalışma başladığından beri, yolcu sayısı% 35 artarak LLA London'ın en hızlı büyüyen havalimanı olmasını sağladı ve 16,5 milyondan fazla yolcunun olması bekleniyor 2018'de uçuyor, 2017'de% 5 artış gösterdi.

Ulaştırma Devlet Sekreteri Rt Hon Chris Grayling, şunları söyledi: “Luton’un yatırımı, yolcuları gelişimin tam merkezine koyar ve havaalanını iş veya tatil için kullananların deneyimini geliştirir. Luton gibi gelişen havalimanlarını desteklemek, Hükümetin Aviation 2050 danışmanlığının bir parçasını oluşturacak ve dönüşümün faydalarının yerel alanda hissedilmesini sağlayacaktır. ”

Londra Luton Havaalanı'nın CEO'su Nick Barton şunları söyledi: “2018, LLA için bir kilometre taşı oldu. 80. yıldönümümüzü yaz aylarında kutladık ve şimdi üç yıllık dönüşümümüzü tamamladık, bu da yolcular için birçok fayda sağladı. Bu LLA için yeni bir dönem. En hızlı büyüyen ana Londra havalimanıyız ve şimdi İngiltere’nin havacılık ağında giderek daha önemli bir rol oynayabilecek durumdayız. ”

Gelişmelerden bazıları şunlardır:

Hugo Boss, LLA'da özel bir ürün yelpazesi sunan Chanel ve Oliver Bonas’ın ilk havaalanı mağazası dahil olmak üzere 30 yeni cadde ve lüks mağaza.
1000'den fazla koltuk ve ücretsiz Wi-Fi.
Sekiz ilave biniş kapılı yeni bir biniş iskelesi.
Genişletilmiş bir güvenlik arama alanı.
Yeni bir çift anayol, otobüs kavşağı ve çok katlı otopark.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA