23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

LALELİ, LALELİ’Yİ 8-5 YENDİ

Laleli Otelciler Platformu’nun bol faullu maçında itiş kakis, arbede sonucu kavga çıktı. Maç sonrası ise takımlar arasında su savaşları yaşandı.

Laleli, Laleli’yi 8-5 yendi

24 Ağustos 2015 Pazartesi 18:00

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Laleli Otelciler Platformu’nun haftalık geleneksel maçında Laleli, Laleli’yi 8-5 yendi. Bol faullu oyunda itiş kakis, arbede sonucu kavga çıktı. Maç sonrası ise takımlar arasında su savaşları yaşandı.

mac-su1.jpg

mac-su2.jpg

mac-son.jpg

Kırmızı beyaz formalarla Yenikapı sahilindeki sahada yer alan Laleli’nin otel yöneticileri futbol maçıyla keyifli bir gün daha geçirdiler. Laleli’nin haftalık eğlencesi ve neşesi olan maç Laleli’nin galibiyeti ile sona ererken “Kavgasız maç olmazdı. Yine ayarı bozmadık kavga ettik. Bu işin tadı kavga ile çıkıyor” dediler.

cetin-k1.jpg

İKİNCİ YARI YORGUNLUKLA KAVGA GELDİ
Aslında bir saatlik oyunun başında gayet namuslu başlayan maçın ilk yarım saati bittiğinde rengi değişti. Yorulan taraflar topa yeterince hakim olamayınca birbirlerine bağırmaya ve faullere başladılar. İtiş kakis ve verilmeyen paslar sonrası ise kavga çıktı.

bayram-yerde1.jpg

bayram3.jpg

BAYRAM GÜRCAN İKİNCİ YARI FUKBOLCU OLDUĞUNU HATIRLADI
Maçın kritiğine bakıldığında Mustafa Kılıç “kasap” lakabını hakedecek şekilde sert fauller yaptı. Bayram Gürcan, koluna taktığı kaptanlık pazubendi ile ilk yarıda oyuncu mu hakem mi olduğunu şaşırdı. Kalenin önünden ayrılmayarak hakem gibi maçı yönetmeye kalkıştı.
İkinci yarı ateşlenen Bayram Gürcan kıvrak hareketleri ve attığı çalımlar, şutlarla başarılı oldu. Arada bir de göl atınca keyfi yerine geldi. Hele karşı takımda oynayan Mustafa Kılıç’a çalım attığında “Talimhane’yi geçtik” diye sevinç çığlıkları attı. Maç bitiminde soyunma odasına giderken ise Mustafa Kılıç’ın başından aşağı sular döktü. Bayram’a Mustafa karşılık verince ikisi de duşa sırılsıklam gitmek zorunda kaldılar.

mac-k1a.20150825020213.jpg

mac-k1.jpg

mac-k1b.jpg

mac-k2a.jpg

mac-k22.jpg

KAVGASIZ MAÇ OLUR MU?

Ayhan Hacıbektaşoğlu ise attığı gollerle karşı takımı bayağı sıkıştırdı. Bazen gerilen ortamı yatıştırmak için çırpındı. Arada bir Çetin Koca’nın sert girişlerine itirazlar başladı. Çetin’i uyarmak zorunda kaldı.
Bu arada Mustafa Kılıç, Cemal’den tekme yediğinde ortalık karıştı. Mustafa bağırıp çağırmaya başlayınca yatıştırmak için Ayhan araya girdi. Bayram Gülcan’da Mustafa’yı yatıştırmak için uğraştı. Çetin’in sert oynadığı ortaya çıktığında işler büyümeye başladı. Çetin, kendisinin sakin oynadığını anlatırken Ayhan ile Bayram bir başarılı şekilde ortamı yatıştırdı ve maça dönüldü.

mustaf-gol1.jpg

HIRSLI OYUNCU MUSTAFA KILIÇ
Maçın en hırslı oyuncusu Mustafa Kılıç, kale önünde oldukça tehlikeliydi. Kaleciler onun şutlarını tutmakta zorlandılar. Mustafa golü attıktan sonra santra yuvarlağına yürürken kendinden emin göründü.

mac-m1.jpg

mac-m3.jpg

MEHMET İŞKAR’IN KAFA TOPLARI

Maçta en ilginç vuruşları Mehmet İşkar kafasıyla gerçekleştirdi. Kalenin önüne geldiğinde rakibi Ercan tarafından sıkıştırılan Mehmet, araya bir iki gol sokuşturunca morali yerine geldi.

m-kaza.jpg

Bir ara kale çizgisinin önünde Ercan’ın sert şutu ile top yüzüne çarpınca yere yığıldı. Ercan onun yanından ayrılmayarak acısını hafifletmek istedi. Bir kaç dakika sonra ise birşey olmadığını belirterek maça devam etti.

ramazan1.jpg

ramazan2.jpg

ramazan3.jpg

RAMAZAN YALÇINDAĞ VE KALECİLER

Ramazan Yalçındağ ise sağ kanattan rakip takımı sıkıştırıp kale önüne güzel ortalar yaptı. Arada bir rakibi Mustafa Kılıç’ı oldukça zor durumda bıraktı.

kaleci.jpg

Maçın kalecileri ise trafik polisi gibiydi. İşlerine gelen topu tuttular, işlne gelmeyene yol verdiler.
Bir saat dolup zil çaldığında ise herkes ter içindeydi. Kavgalı, olaylı bir maç daha sona erdiğinde yenen taraf “Gençler ihtiyarları yendi” dedi. Ancak kimse yaşlı olmayı kabul etmedi ve “Haftaya görüşürüz” dedi.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA