20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

KÖPEKLER İÇİN LÜKS UÇAK SEYAHATİ HİZMETİ BAŞLIYOR

Köpeklere özel uçaklar, insan arkadaşlarıyla birlikte 10 köpeği barındıracak şekilde yapılandırılacak. Köpeklerin kalkış ve iniş sırasında kucakta veya tasmalı olması gerekecek.,

Köpekler için lüks uçak seyahati hizmeti başlıyor

11 Nisan 2024 Perşembe 20:00

NEW JERSEY - Bark Air, New Jersey'deki Teterboro Havalimanı'ndan Los Angeles yakınlarındaki Van Nuys Havalimanı'na uçacak. Müşteriler ayrıca Teterboro ile Londra Stansted arasında uçacak. Uçuşlar, 23 Mayıs'tan itibaren New Jersey'in kuzeyindeki Teterboro Havaalanı ile Los Angeles yakınlarındaki Van Nuys Havaalanı arasında haftalık olarak gerçekleştirilecek. Teterboro ile Londra Stansted Havaalanı arasındaki uçuşlar ayda iki kez gerçekleşecek. Tüm uçuşlar özel terminallerden gerçekleştirilecek.

Uçaklar, insan arkadaşlarıyla birlikte 10 köpeği barındıracak şekilde yapılandırılacak. Köpeklerin kalkış ve iniş sırasında kucakta veya tasmalı olması gerekecek, ancak aksi takdirde serbestçe hareket edebilecekler. Köpekler bile kanepelere yayılabilecek veya büyük bir koltuğu insan arkadaşlarıyla paylaşabilecek.

kopekler-002.jpgBark Air, New Jersey'deki Teterboro Havalimanı'ndan Los Angeles yakınlarındaki Van Nuys Havalimanı'na uçacak. Müşteriler ayrıca Teterboro ile Londra Stansted arasında uçabilirler.

Köpekler için aylık hediye poşetleri satmasıyla tanınan Bark , köpek arkadaşınız için lüks bir uçuş deneyimi başlatıyor. Bark Air başlangıçta New York City metropolksini Los Angeles ve Londra bölgelerine bağlayan iki güzergah pazarlayacak.

kopekler-003.jpgBark Air markalı uçuşlar, Gulfstream G5 veya benzeri uçaklarla özel jet servisi Talon Air tarafından gerçekleştirilecek.

Şirket, "Oyuncaklar, battaniyeler ve köpek ikramlarıyla tamamlanan yavru köpekler, boş zamanlarında kestirmek, oynamak, havlamak veya göbek masajı için dilenmekte özgürdür" dedi.

Bu atıştırmalıklar ve içecekler arasında etli ve fındıklı ikramların yanı sıra Bark Air'in "köpek şampanyası" adını verdiği bir içecek de yer alacak.

Uçuşlar artık DogsFlyFirst.com üzerinden rezerve edilebiliyor , ancak ucuz olmayacaklar. Köpek ve sahibi için ülke çapında tek yön yolculuk başlangıçta 6.000 dolara mal olurken, New York'tan Londra'ya tek yön 8.000 dolara mal olacak.

kopekler-004.jpgRezervasyonun ardından Bark Air, her hayvanın büyüklüğü, alerjileri ve sosyalleşme tercihleri ​​hakkında ayrıntılı bilgi toplamak için köpek sahibiyle iletişime geçecektir. Havaalanına 30 mil mesafe dahilinde köpek dostu araç hizmeti sunulacaktır.

Köpeklere bir insan eşlik etmelidir, ancak Bark'ın müşteri hizmetleri ekibi gerekirse bir refakatçi ayarlayabilir.

Şirket, ara sıra havada yaşanan aksilikler de dahil olmak üzere çeşitli koşullara hazır olduğunu söylüyor. Çiş pedleri ve temizlik malzemeleri gemide mevcut olacaktır.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA