23 Ekim 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara7°C
  • Antalya17°C

KIZILAĞAÇ TURİZM BÖLGESİ KONGRE VE SPOR TURİZMİNDE MODEL OLDU

 Starlight Resort son 10 yıldır konseptini uluslararası kongre turizmine yönelik yaptığı için rezervasyonlar 6 ay ve bir yıl öncesinden yapılıyor.

Kızılağaç Turizm Bölgesi kongre ve spor turizminde model oldu

23 Ekim 2019 Çarşamba 09:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA - Side-Manavgat turizmi 12 aya yaymak için Kızılağaç Turizm Bölgesi'nde kongre, sağlık ve spor turizmini ön planda tutuyor. Starlight Resort son 10 yıldır konseptini uluslararası kongre turizmine yönelik yaptığı için rezervasyonlar 6 ay ve bir yıl öncesinden yapılıyor.

kizilagac-turizm-bolgesi-.JPG

Yine Club Alibey Hotel tenis kortlarında Avrupa'nın ünlü tenisçileri raket sallıyor. Starlight Resort Hotel sahibi Ünal Akpınar, otellerinin kongre turizmine yönelik hizmet verdiğini söyledi. kizilagac-turizm-bolgesi-.jpgAvrupa ülkelerinde başta Almanya olmak üzere sağlık kuruluşlarının sağlığa yönelik yeni gelişmeleri değerlendirme toplantı ve kongrelerini otellerinde yaptiklarinin belirten Akpınar, ''Otelimiz kongre turizmine yönelik hizmet verdiği için yılın 12 ayı açık. rezervasyonlarımız aylar öncesinden yapılıyor. Bölgemizde kongre turizminde rol model olduğumuza inanıyorum. Ülkemizde de çoğu kamu kuruluşları toplantılarını ve uluslararası kongrelerini otelimizde yapıyor''dedi.

kizilagac-turizm-bolgesi--001.jpg
kizilagac-turizm-bolgesi--002.jpg
kizilagac-turizm-bolgesi--001.JPG

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA