19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

KILIÇARSLAN KARAPIÇAK “TÜRSAB’TA DÜZEN AYNI DÜZEN’

TÜRSAB Disiplin Kurulu Başkanı Kılıçarslan Karapıçak’ın “Kazanmışlığın yıldönümünde’ başlığıyla kaleme aldığı yazıda TÜRSAB yönetiminin yaptığı tüm işlerin sadece ‘itibarsızlaştırmak, ayırmak bölmek’ olduğunu belirtti.

Kılıçarslan Karapıçak “TÜRSAB’ta düzen aynı düzen’

28 Şubat 2019 Perşembe 15:06

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
TÜRSAB Disiplin Kurulu Başkanı Kılıçarslan Karapıçak, büyük ümitlerle 20 yıl boyunca kotukta oturan TÜRSAB yönetimini değiştirdiklerini, ancak yeni gelen yönetimin ‘eskisinden beter’ yaptıklaryla hüsrana uğradıklarını belirtirek TÜRSAB yönetiminde “İtibarsızlaştırmak, ayırmak bölmek parçalamak daha da had safhada...” diyerek “Düzen aynı düzen” dedi. TÜRSAB yönetiminin geçmişten daha kirli tezgahlarda bulunduğunu belirten Karapıçak, kendisine yakın BTK başkanına eziyet yapıldığını, ofis tanınmaları, görevden almaların yapıldığını belirtiyor. Karapıçak, kaçaktan sabıkalı olana denetim görevi verildiğini belirterek “Hedef 2023, bakalım kaç acenta kalacağız ve göreceğiz filmin sonunu...” dedi.

karapicak.jpgTÜRSAB Disiplin Kurulu Başkanı Kılıçarslan Karapıçak’ın “Kazanmışlığın yıldönümünde’ başlığıyla kaleme aldığı yazı şöyle:

Büyük bir onur mücadelesi vermiştik, daha kimse yanımızda yokken muhalefet bayrağını Ankara’da açmış , Byk seçimini kazanmış, acentalara 20 yıllık bir diktatörlüğün yıkılabileceğinin sinyallerini verip umut olmuştuk, kıvılcım Anadolu’nun göbeğinde yakılmış,seçimini kazanınca Türkiye genelindeki tüm Byk seçimleri iptal edilmiş, aslında bu da sonun başlangıcı olmuştu o anki genel merkezin...

KİRLİ SENARYOLARA KARŞI ÇIKMIŞTIK
Kirli senaryo ve tezgahlarla görevden alındık, üzerimize kara lekeler sürmeye çamur atmaya, ötekileştirmeye, yalnızlaştırmaya çalıştılar, yine bıkmadık, çünkü bu düzeni yıkacağımıza ve değiştireceğimize yemin etmiş and içmiştik.

Bırakmadığımız bu onurlu mücadeleyi tam bir sene önce kazandık. Şahsıma bir görev tevdi edildi, bu göreve halel getirmeyeceğimi, doğrudan ve hakdan ayrılmayacağımı da net bir şekilde ifade etmiştim.

DENETİM VE DİSİPLİN KURULU ÇALIŞTIRILMIYOR
Kurulların kimsenin maşası olmaması gerektiğinide gösterdim ve üzerine pasifize edildik, düşünün bir kurumun denetim ve disiplin kurulu çalıştırılmıyor, ne acı...

Bana yakın diye BTK başkanına da aynı eziyet yapılmaya çalışılıyor, denetçiler ve ofis çalışanları BTK ofisinden yangından mal kaçırır gibi başka yere taşıttırılıyor, kendi atadıkları ve mücadele eden Çorum il temsilcimizin görevine son veriliyor.

KAÇAK YAPANA DENETİM GÖREVİ
Hakkında kaçağa göz yumduğundan dolayı tutanak tutulan babası diyanetci olan denetçi denetim müdürü oluyor başka ofis açıp daha serbest hareket etmeleri sağlanıyor seçim çalışmasını orada yapmak için.Byk ları dahada güçlendireceğim diyen zat iyice pasifize ediyor.

GÖRECEĞİZ FİLMİN SONUNU....
Soruyorum şimdi size; Ne değişti diye dönüp bakıyorum arkama, koskoca bir hiç çıkıyor karşıma, o gün karşımızda olanlar yanımızda, kazanırken yanımızda olanlar bugün karşıda.
Yola çıktıklarınız arkada, yolda bulduklarınız en önde ve her yerde...
Düzen aynı düzen, itibarsızlaştırmak, ayırmak bölmek parçalamak daha da had safhada...
Hedef 2023, bakalım kaç acenta kalacağız ve göreceğiz filmin sonunu...

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA