20 Eylül 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara23°C
  • Antalya29°C

KEREM BURSİN, KANARYA ADALARI TURİZMİ İÇİN PODYUMA ÇIKIYOR

Kanarya Adaları’nın en büyüğü Gran Canaria’nın turizm imajını güçlendirmek için düzenlenen mayo defilesine Türk aktör Kerem Bürsin katılacak.

Kerem Bursin, Kanarya Adaları turizmi için podyuma çıkıyor

08 Ekim 2021 Cuma 21:00

MADRID – Kanarya Adaları’nın en büyüğü Gran Canaria’nın turizm imajını güçlendirmek için düzenlenen Gran Canaria Sweem Week mayo defilesine Türk aktör Kerem Bürsin katılacak. GCSW by MC markasının reklam yüzü olan Kerem Bursin, mayoların dünyaya tanıtılması ektinliğinde yer alıyor.

kerem-bursin,-kanarya-adalari.jpgModa Cálida'nın Gran Canaria Yüzme Haftası, kendi kategorisinde Avrupa'da benzersiz bir etkinlik ve bu yıl 25. yılını 40'a yakın tasarımcı ve markanın katılımıyla kutlayan mayo alanında uluslararası bir ölçüt. Etkinlik, Cabildo de Gran Canaria ile birlikte IFEMA MADRID tarafından üst üste üçüncü yıl için ortaklaşa düzenleniyor.
Gran Canaria adasının uluslararası imajını güçlendirmek için düzenlenen Gran Canaria Yüzme Haftası etkinliği 21-24 Ekim tarihleri ​​arasında Maspalomas'taki (Gran Canaria) Expomeloneras salonunda gerçekleştirilecek.

kerem-bursin,-kanarya-adalari-001.jpgDEFİLELER
Ayrıca 19 Ekim günü Uluslararası Meme Kanseri Günü vesilesiyle Cabildo de Gran Canaria, podyum kapsamında We Swim Together sloganıyla bu hastalığın fiziksel sonuçlarına uyarlanmış koleksiyonları bir araya getirecek bir dayanışma defilesi düzenlenecek. .

kerem-bursin,-kanarya-adalari-004.jpgKategorisinde Avrupa'da benzersiz olan “Moda Cálida'dan Gran Canaria Swim Week”, etkinliği Kanarya Adaları'ndan 11'i - Gran Canaria ve takımadaların diğer adalarından, 10'u yarımadadan ve 6'sı uluslararası olmak üzere yaklaşık 40 tasarımcı ve markayı bir araya getirecek . Etkinlikte İngltere’den firmalarda yier alacak.

Aralarında Aurelia Gil, Ágatha Ruiz de la Prada, Dolores Cortés, Guillermina Baeza, Miss Bikini veya Melisa Odabash gibi ünlü tasarımcıların da yer aldığı 2021 baskısının tam katılımcı takvimi yakında duyurulacak. .

kerem-bursin,-kanarya-adalari.jpegGCSW BY MC'NIN EN ULUSLARARASı YÜZÜ KEREM BÜRSIN

GCSWM by MC markasını dünyanın dört bir yanına götürmek ve Gran Canaria'nın bir turizm destinasyonu olarak uluslararası imajını pekiştirmek için, podyum bu sayıda başarılı Türk aktör Kerem Bürsin'in elçisi olarak yer alacak. Adanın tanıtımına yardımcı olacak hava ve mayo modası tasarımı.

MEME KANSERİ İÇİN ‘BIRLIKTE YÜZÜYORUZ’ DEFİLESİ

Uluslararası Meme Kanseri Günü ile aynı zamana denk gelen, bu hastalığın kadın vücudunda yarattığı sonuçlara göre uyarlanmış koleksiyonları göstermenin yanı sıra bir umut ve umut mesajı vermeyi amaçlayan Birlikte Yüzüyoruz defilesi ilk kez gerçekleştirilecek.

Defilenin geliri İspanyol Kanserle Mücadele Derneği'ne (Kanarya Adaları) ve Kanarya Meme ve Jinekolojik Kanser Derneği'ne gidecek. Defile ile bu hastalık hakkında farkındalık yaratmak, önlemeyi desteklemek ve meme kanserine karşı savaşa destek verilmesi hedeflendi.
Bu hastalığa yakalanmış kadınların tasarımlarını podyumda 16 marka sergileyecek. Bunlar: Anita Care, Amoena, Agatha Ruiz de la Prada, Sunflair, Red Point, Maryan Melhorn/ Xandú Beach, Hepsi bu. o seviyor, Dolores Cortés, Como la trucha al trucho, Román Peralta, Nuria González, Arcadio Domínguez, Carlos Sanjuan, Elena Morales, Aurelia Gil, Bohodot.

kerem-bursin,-kanarya-adalari-003.jpgGRAN CANARIA, AVRUPA'NıN ÖNEMLI BIR TURIZM MERKEZIDIR.

Gran Canaria, Kanarya Adaları Özerk Topluluğunu oluşturan volkanik kökenli yedi adadan biridir. Başkenti Las Palmas de Gran Canaria, 378.517 kişiyle bölgenin en büyük şehri olmasının yanı sıra, mevcut en son verilere göre, ziyaretçilerin %28'i tarafından ziyaret edilen çekici bir ekonomik, kültürel ve idari merkezdir.

2018'de Gran Canaria, 4.5 milyon turist ağırladı ve bu rakam, onu bir dünya turizm gücü ve Avrupalılar için tercih edilen destinasyonlardan biri olarak, özellikle 978.579 ziyaretçi ile Almanya ve 857.654 ziyaretçi ile Birleşik Krallık gibi ülkelerden gelen insanlar tarafından tercih edildi. Güneş, kumsal, doğa, gastronomi, tarihi ve kültürel miras gibi birçok nedenden dolayı gezginlerin ilgisini çekiyor. Bu nitelikleri ile kış mevsiminde bile milyonlarca Avrupalının seyahat ettiği destinasyon olarak tanınıyor.
kerem-bursin,-kanarya-adalari-005.jpg

BÜYÜK TARIHI, DOĞAL VE KÜLTÜREL MIRAS

Kanarya Adaları, UNESCO tarafından yıldızlara bakışın kalitesi ve netliği için 'gökyüzüne açılan bir pencere' olarak kabul edilir. Gran Canaria gökyüzünün bu savunması, aynı zamanda Artenara'da bulunan ve bir UNESCO Dünya Mirası Alanı ilan edilen Risco Caído'nun aborjin yerleşiminin arkeolojik alanını elde etmeye çalışan ada için temel bir eylem hattı haline geldi.

kerem-bursin,-kanarya-adalari-006.jpgGran Canaria'nın Kutsal Dağ Alanları. Ada , Cenobio de Valerón (Santa María de Guía); Roque Bentayga Tercümanlık Merkezi (Tejeda); Maipés Arkeoloji Parkı (Agaete); Arteara Nekropolü (San Bartolomé de Tirajana); Cañada de Los Gatos (Mogan); Barranco de Guayadeque (Agüimes) Tercümanlık Merkezi; ve La Fortaleza Tercümanlık Merkezi (Santa Lucía de Tirajana). Gran Canaria, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından 'Starlight Turist Destinasyonu' ilan edildi.

kerem-bursin,-kanarya-adalari-007.jpgGRAN CANARIA MODA CÁLIDA PROGRAMı HAKKıNDA

Canaria Moda Cálida, Cabildo de Gran Canaria Sanayi, Ticaret ve El Sanatları Departmanı tarafından adadaki moda tekstili sektöründe oluşturulan bir eylem programıdır. Moda, bu kurum için endüstriyel genişleme olanaklarıyla büyüyen bir sektördür ve Gran Canaria, tasarımcıların ve şirketlerin projelerini desteklediği çerçeveyi temsil eder.

IFEMA MADRİD HAKKıNDA

IFEMA MADRID, İspanya'nın önde gelen ticaret fuarı operatörü ve Avrupa'nın en önemlilerinden biridir. Her yıl mekanlarında düzenlenen yaklaşık 900 etkinlikle. Yıllık ticaret fuarı takvimi, İspanyol modasının büyük podyumu ve İspanyol tasarımının dünyadaki en iyi temsilcisi Mercedes-Benz Moda Haftası Madrid dahil olmak üzere, moda ve yaşam tarzıyla ilgili kendi sektörlerinde yaklaşık bir düzine önde gelen ticaret fuarını içermektedir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA