19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

KEMER'E BU SEZON 300 BİN İNGİLİZ TURİST BEKLİYORUZ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu:Sezonda Kemer'e 75 bin İngiliz turist geldi. Bu rakamı 2023 yılı turizm sezonunda 4-5-6 kat artırılarak 200-300 bin İngiliz turisti ağırlamak istiyoruz

Kemer'e bu sezon 300 bin İngiliz turist bekliyoruz

11 Kasım 2022 Cuma 22:24

Abdurrahman Büyükkeskin
Kemer/Antalya - 150 bin yatak kapasiteli Antalya'nın Kemer ilçesi  Belediye Başkanı Necati Topaloğlu,Dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan World Travel Market Londra Fuarında Kemer standı ziyaretçi akınına uğradığını söyledi.   Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer standına gelen ziyaretçilerle birebir görüşmeler yaparak Kemer destinasyonunu tanıttı. Başkan Necati Topaloğlu,'' Sezonda Kemer'e 75 bin  İngiliz turist geldi. Bu rakamı 2023 yılı turizm sezonunda 4-5-6 kat artırılarak 200-300 bin İngiliz turisti ağırlamak istiyoruz. İngiltere pazarında bölgemiz yoğun ilgi gördü. Umutlu döndük.'' dedi.  

world-travel-market-londra--001.jpg

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen fuar bugün açıldı. Bu yıl 42'ncisi düzenlenen fuarda Kemer standına gelen misafirleri Belediye Başkanı Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Genel Sekreteri Ayşegül Zeybek Uçar karşılıyor.

world-travel-market-londra--002.jpg– Kemer standına büyük ilgi

İngiliz misafirlerin büyük ilgi gösterdiği fuar alanındaki Kemer standında Kemer ile ilgili bilgiler veriliyor. Tanıtım broşürleri ve kitapçıkların dağıtıldığı Kemer standında İngilizler Kemer'e davet ediliyor.

world-travel-market-londra.jpgKemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Fuarın ilk gününde Kemer standımıza büyük bir ilgi var. İngiltere pazarı bizim için çok önemli. Standımızı ziyaret eden misafirlerimize Kemerimizi en iyi şekilde tanıtıyoruz. Seyahat acenteleri ile birebir görüşmeler yaparak İngiliz misafirleri Kemer'e davet ediyoruz. Kemer'e gelen İngiliz misafir sayısını artırmak en büyük hedeflerimiz arasında.” diye konuştu.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA