23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

KAVGALI "KARA CUMA" ALIŞVERİŞİ

Yılbaşı öncesi büyük indirimler yapılan “Kara Cuma” adlı alışveriş çılgınlığında mağazalarda mal kapmak için yarışanlar arasında kavgalar çıktı.

Kavgalı "Kara Cuma" alışverişi

28 Kasım 2014 Cuma 09:00

BİRSEN YILDIRIM- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA-
Yılbaşı öncesi büyük indirimler yapılan “Kara Cuma” adlı alışveriş çılgınlığında mağazalarda mal kapmak için yarışanlar arasında kavgalar çıktı. Bir kadın ucuz televizyonu kaptırmamak için büyük mücadele verdi. bir başka mağazada ise başına televizyon düşen kadın yaralandı. Bazı mağazalar ise internet üzerinden uygulama ile izdihamdan kurtuldular.

kara-cuma-tv.jpg

karacuma4a.jpg

Wembley’de bir Asda mağazasında 60 Sterlin’e satılan Blaupunkt HD TV’yi alan kir kadınla, televizyonu elinden kapmak isteyenler arasında arbede çıktı. Kadın yerlerde sürünürken elindeki televizyonun kaptırmamak için büyük mücadele verdi. Ancak televizyonu kaptırmaktan kurtulamadı.

kara-cuma3.jpg



kara-cuma2.jpg

kara-cuma4.jpg

kara-cuma5.jpg

kara-cuma8.jpg

Binlerce kişi stoklardaki malları eritebilmek için mağazalar hücum etti. İngiltere’de Glasgow, Londra, Newcastle, Cardiff ve Great Yarmouth bölgelerinde süpermarketlerde halt mal kapma yarışına girdiler.

Salford, Manchester, bölgesinde Tesco mağazasında bir kadın başına düşen televizyon ile yaralandı.

kara-cuma1-.jpg

kara-cuma7.jpg

Boots,  Currys, Argos ve Tesco gibi büyük zincirleri ise web siteleri üzerinden indirimli fiyatlarla satış yaparak izdihamdan kurtuldular. Özellikle düz ekran televizyonlar, oyuncaklar, ev eşyaları ve kıyafetlerin alışverişte rağbet gördüğü bildirildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA