20 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara24°C
  • Antalya28°C

KAT GÖREVLİLERİ OTEL ODALARINI DEPREMZEDELER İÇİN SÜSLEDİ

Otellerin kat görevlileri(Maidler) turizm sezonunda Alman ve Avrupalı turistlerden bahşiş almak için yataklarını süslerken bu sefer depremzedelerin acını bir nebze hafifletmek için yataklarını süsledi.

Kat görevlileri otel odalarını depremzedeler için süsledi

10 Şubat 2023 Cuma 22:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Side-Manavgat/Antalya-
  Deprem bölgesinden 50 bin depremzede Antalya merkez otelleri olmak üzere 300 bin yatak kapasitesi ile Türkiye turizminin konaklamada en büyük turizm destinasyonu Manavgat'ta oteller depremzedeleri ağırlıyor. Manavgat'ta 250 beş ve dört yıldızlı otelde 125 bin turizm çalışanını istihdam ediyor. Otellerin kat görevlileri(Maidler) turizm sezonunda Alman ve Avrupalı turistlerden bahşiş almak için yataklarını süslerken bu sefer depremzedelerin acını bir nebze hafifletmek için yataklarını süsledi.

otel,--depremzedeler.jpgManavgat Evrenseki Turizm Bölgesinde 6 oteli bulunan bir turizmci otellerinde kalan tüm depremzedelerin tüm giysi ve ayakkabı ihtiyacını karşıladı. Depremzedelerin üşümemesi içinde soğuktan koruyan özel yapım mont dağıttı.

otel,--depremzedeler-001.jpgotel,--depremzedeler-.jpgManavgat'ta beş yıldızlı bir otelde kat görevlisi olarak çalışan Melek Akyüz,'' Çalıştığım otele depremzede kardeşlerimiz geldi. Kat görevlisi arkadaşlarımızla birlikte turizm sezonunda Alman ve Avrupalı turistlerde bahşiş almak için yataklarını çiçeklerle süslerken bu sefer deprem bölgesinden gelen depremzedeler için yataklarını süsledik. Moral olmasını istedik. '' dedi.

Öte yandan Antalya'nın Demre ilçesi Demre Belediye Başkanı Av. Okan Kocakaya, ilçeye gelen depremzedelerin tüm ihtiyaçlarını karşılama yanı sıra depremden olumsuz etkilenen çocuklar ile anne ve babalar psikolojik destek vermek için psikoterapi merkezi kurduklarını kaydetti.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA