23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

KARTEPE'DE KARLI ROMANTİK GECE

The Green Park Hotels & Resorts 14 Şubat Sevgililer Günü’ne, size özel aşk menüsü hazırladı. İster Bostancı'da romantizim. ister karlar içinde aşk..

Kartepe'de karlı romantik gece

07 Şubat 2008 Perşembe 09:00

İSTANBUL/ KOCAELİ- The  Green Park  Hotels & Resorts 14 Şubat Sevgililer Günü’ne, size özel aşk menüsü hazırladı.  The Green Park Hotel Bostancı’da; yemeğe sevgi ile başlayacak, kalpten kalbe ve yufka sepetinde aşk bahçesi salatası ile devam edeceksiniz. Gece, ana yemeğiniz sıcak duygular ile sürecek ve aşk pınarı tatlısı ile tarifsiz bir lezzete ulaşacaksınız. The Green Park Hotel Bostancı’nın romantik dakikaları, “Diler İle Nostalji Rüzgarı” ile başlayacak. Latin ve Samba dans gösterileri ile devam edecek gecenin heyecanı, Grup Best Voice’in aşk şarkıları ile zirveye çıkacak.

 



KARLAR İÇİNDE ROMANTİK BİR GECE

Öte yandan, Sevgililer Günü’nde İstanbul’a 1 saat mesafedeki Kartepe Kayak Merkezi’nde karlar içinde romantik bir akşam yemeği ve sonrasında konaklama imkanı sizi bekliyor. Kartepe’de atlı kızakla yapacağınız beyaz yolculuk ise size tarifi imkansız anlar yaşatacak. İki günlük paket hazırlanan Resort Kartepe’de, çift kişilik oda ve romantik sevgililer günü yemeği 500 YTL.

 

 

SEVGİLİYE ÖZEL HEDİYE

Sevgilisine özel bir hediye sunmak isteyenler, Sevgililer Günü’nde  The Green Park Hotel Merter’i seçiyor. Sevgililer Günü’ne özel menü ve konaklamalı paket hazırlayan otelde, kişi başı fiyat 80 YTL. Otelin konaklamalı paketi ise 260 YTL.

 

İşte, size özel aşk menüsü:

-SEVGİ İLE BAŞLANGIÇ

Enginar göbeğinde levrek, somon marine, dil füme, roka yaprağı üzerinde carpacio, alabalık füme, tatlandırılmış karides

-KALPTEN KALBE

Sebzeli vol-au-vent (Beşamel sos ile)

-YUFKA SEPETİNDE AŞK BAHÇESİ SALATASI (Gül ada sos ile)

-SICAK DUYGULAR

Ananas yatağında hawai steak (BONFİLE)

-AŞK PINARI

Kivi sos ile  (TATLI)

Limitsiz Yerli içki

Kişi başı: 85 YTL (KDV dahil) ... Konaklamalı paket: 340 YTL (iki kişilik oda-KDV dahil

Rezervasyon : 0 216 573 30 30 (3046-3110)

SON DAKİKA