20 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara21°C
  • Antalya28°C

KARTACA TURİZM, TAŞKENT-BODRUM TURİZM HATTINI KURDU

Kartaca Turizm Genel Müdürü Fatih Günay, 2019 sezonunda Özbekistan’ın güçlü acentesi Zeshan Vip Travel ile işbirliği kurduklarını söyledi.

Kartaca Turizm, Taşkent-Bodrum turizm hattını kurdu

23 Mayıs 2019 Perşembe 12:00

TAŞKENT / ÖZBEKİSTAN- Türkiye’nin yıldızı giderek parlayan seyahat acentelerinden Bodrum merkezli Kartaca Turizm, Özbekistan Taşkent Wyndham Hotel’de 100 acente ile buluştuğu “Tanıtım Yemeği’nde Özbek misafirlerini Antalya’da olduğu gibi Ege Bölgesi’nde Bodrum, Fethiye, Marmaris, Kuşadası’na çağrı yaptı. Kartaca Turizm Genel Fatih Günay “Bodrum paket satışlarının tek satış acentesi Kartaca Turizm oldu. Artık Taşkent-Bodrum charter uçuşlarını bu yıl tekrar başlattık. İki kardeş ülke arasında turizm adına hava köprüsü kurduk” dedi.

kartaca-turizm,-004.jpg
kartaca-turizm,-002.jpg
kartaca-turizm,-001.jpgKARTACA TURİZM'DEN TAŞKENT-BODRUM HAVA KÖPRÜSÜ
Kartaca Turizm Genel Müdürü Fatih Günay, 19’cu yıllarını yenilikerle ve yeni destinasyonlara açılarak kutladıklarını belirterek 2019 sezonunda Özbekistan’ın güçlü acentesi Zeshan Vip Travel ile işbirliği kurduklarını söyledi.

kartaca-turizm,-003.jpgKartaca Turizm, Wyndham Hotel de Özbekistan’ın en iyi satış yapan yaklaşık 100 acente ile buluşmada Fatih Günay, Bodrum Bölgesi’ni Antalya gibi güçlü bir destinasyon haline getirmek için çalışmalarını sürdürüklerini belirterek “Özbek misafirler Bodrum, Fethiye, Marmaris, Kuşadası’nın doğasını, iklimini ve otellerini çok sevecekler. Başta Bodrum olmak üzere tüm Ege bölgesinin tanıtımının yapıldığı prezantasyon yemeğimize katılan acentelere Türkiye’nin bu güzide bölgesini tanıttık” şeklinde konuştu.

kartaca-turizm,-005.jpg
kartaca-turizm,-006.jpg
kartaca-turizm,-007.jpg
kartaca-turizm,-008.jpg
.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA