20 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara21°C
  • Antalya28°C

KARTACA TURİZM, GELENEKSEL BARBEKÜ PARTİSİNİ TAŞKENT’E TAŞIDI

Kartaca Turizm, Zershan VIP Travel ve Gürcistan Parteri Wonderland Tour ile birlikte Taşkent Moda Restoranında Özbekistan’ın en iyi satış yapan yaklaşık 100 acentesini buluşturdu.

Kartaca Turizm, geleneksel barbekü partisini Taşkent’e taşıdı

28 Haziran 2019 Cuma 12:00

TAŞKENT - Kartaca Turizm her yıl Bodrum’daki merkezinde düzenlediği barbekü partisini ‘en iyi satış yapan yaklaşık 100 acentesinin katılımı ile Özbekistan’ın Taşkent şehrine taşıdı. Özbekistan Taşkent Moda Restoran’da düzenlenen barbekü partisinde Kartaca Turizm Başkanı Fatih Günay, 2019 sezonunda Zeshan Vip Travel ile işbirliği içinde olduklarını bildirdi. Bodrum paket satışlarının tek satış acentesinin Kartaca Turizm olduğunu ve ş yapılan satışların çok iyi olduğunu anlattı.

kartaca-turizm,-012.jpg

100 ACENTE BULUŞTU
Kartaca Turizm, Zershan VIP Travel ve Gürcistan Parteri Wonderland Tour ile birlikte Taşkent Moda Restoranında Özbekistan’ın en iyi satış yapan yaklaşık 100 acentesini buluşturdu.
Partiye katılan Özbekistan seyahat acentelerine Türkiye’de Kartaca Turizm ve Zershan VIP Travel, Gürcistan da ise Wonderland Tour olarak misafirleri için en iyi hizmet ve en iyi fiyat garantisini sağladıklarını belirttiler.

kartaca-turizm,-013.jpg
kartaca-turizm,-017.jpg
kartaca-turizm,-018.jpg
kartaca-turizm,-019.jpg
kartaca-turizm,-020.jpg
TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ TURİZMCİLERİ TANITIM YAPTILAR

Kartaca Turizm’in iş ortakları Zershan VIP Travel temsilcisi Fatma Gezer ve Wonderland Tour temsilcisi Nika Nikogosyan da gece de konuşma yaptılar. Bodrumdan katılım sağlayan The Qasr Hotel, Vogue Hotel, The Bodrum Paramount Hotel , Lux Bodrum Resort Hotel ve Fethiye’den katılım sağlayan Club Letoonia Hotel satış müdürleri tesisleri ve bölgeleri hakkında bilgi verdiler. Ayrıca Ege ve Antalya başta olmak üzere Türkiye tanıtımının yapıldığı prezantasyona katılan acenteler ve otelciler bu organizasyon için Kartaca Turizm ile işbirliğinden memnun olduklarını bildirdiler.

kartaca-turizm,-015.jpg
kartaca-turizm,-016.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA