20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C
  • Antalya22°C

KARTACA TURİZM, AZERBAYCAN HEDEFİNİ BÜYÜTÜYOR

Kartaca Turizm Başkanı Fatih Günay, “Son dört yıldır Azerbaycan pazarında çok ciddi adımlar attık” dedi.

Kartaca Turizm, Azerbaycan hedefini büyütüyor

02 Mart 2020 Pazartesi 19:00

BAKÜ- Kartaca Turizm Bodrum, dört yıldan bu yana hedefine aldığı Azerbaycan pazarını daha da büyütmek için Türkiye’den iş ortağı otellerle birlikte Bakü’de 200’e yakın Azeri acente ile buluştu. Kartaca Turizm Başkanı Fatih Günay, son dört yıldır Azerbaycan pazarında çok ciddi adımlar atıldığını, geçen yıl hedeflerin çok üzerine çıkıldığını belirterek “Hedefi daha büyüttük” dedi.Azerbaycan Hilton Bakü Hotel’de düzenlenen 200 acentenin katıldığı "2020 Bakü Dostluk Yemeği' adlı “Prezantasyon Yemeği”nde Türkiye’nin Ege ve Akdeniz bölgelerinin tanıtımı yapıldı.

kartaca-turizm,-azerbaycan.jpg

ÖNEMLİ KATILIM OLDU
Kartaca Turizm’e eşlik eden Antalya Bölgesi otelleri; La Grande Side, Innvista Belek, Corendon Hotels, Granada Belek ve Ege Bölgesi otelleri; Xanadu Island, The Royal Palace Bodrum (Ex Paramount), Kefaluka Resort, Le Meridien Bodrum, Sign By Ersan, Caresse Luxury, D Maris Bay, Grand Yazıcı Otelleri, Mivara Luxury, Castle Resort Spa otellerinin temsilcileri tesislerin tanıtımını yaptılar.

kartaca-turizm,-azerbaycan-001.jpg

ARMAĞANLAR VERİLDİ

Bakü’dedüzenlenen gecede Kartaca Turizm tarafından 2019 sezonunda en iyi performansa sahip acentelere, en iyi satış sertifikası ve hediye tatil verildi. Aynı zamanda katılanlar arasında 1 kişiye çekiliş ile Türk Hava Yolları Bakü temsilcisi tarafından Bakü- Türkiye hediye uçak bileti ve 1 acenteye Hilton Bakü otelinde konaklama hediye verildi.

kartaca-baku.jpg

EĞLENCELİ GECE OLDU

Katılımın çok yüksek olduğu gecede, tanıtımlar sonrasında Azerbaycan ve yabancı şarkılar eşliğinde DJ performansı yapıldı. Prezentasyona katılan davetliler gecenin geç saatlerine kadar dans ederek eğlendiler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA