19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

KARADAĞ’DA YATIRIM İMKANLARI KONFERANSINA İLGİ

‘Karadağ & Montenegro Hakkında Tanıtım-Bilgilendirme ve Yatırım İmkanları Konferansı’na 120 seçkin Türk iş adamı katıldı.

Karadağ’da yatırım imkanları konferansına ilgi

05 Mart 2018 Pazartesi 13:00

İSTANBUL- Karadağ’ın (Montenegro) başkenti Podgorica'da faaliyet gösteren Terranova şirketinin İstanbul Yeşilköy Polat Renaissance Hotel’de düzenlediği ‘Karadağ & Montenegro Hakkında Tanıtım-Bilgilendirme ve Yatırım İmkanları Konferansı’na 120 seçkin Türk iş adamı katıldı. Montenegro’nun yeni iş imkanlarına açık ekonomisi ile ilgili olarak 4 saat boyunca ayrıntılı bilgi verildi.

karadag-yatirim-001.jpg
 

karadag-yatirim.jpgKaradağ&Montenegro’da Türk iş adamlarına yönelik yatırım imkânlarının konuşulduğu konferans büyük ilgi topladı. Karadağ&Montenegro'dan Türkiye'de karşılığı DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) olan MIPA(Karadağ&Montenegro Yatırım İlişkileri) Başkanı Milos Jovanovic, Karadağ&Montenegro'da kullandırılan Avrupa Birliği Fonları ve Hibeler hakkında bilgilendirme yaptı.
karadag-yatirim-002.jpg
 Karadağ üniversitesinden Prof. Dr. Aleksandra Damjanovic, Karadağ&Montenegro Diaspora Bakanı Predrag Mitrovic konuşmacı olarak konferansa katkıda bulundular. Katılımcıların konuşmalarının ardından soru-cevap şeklinde devam eden konferans 4 saat sürdü.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA