20 Eylül 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C
  • Antalya26°C

KAPADOKYA BALON FESTİVALİ'NDE, 'HALİL ULUER' UNUTULMADI

Kapadokya balon turizmine büyük katkısı olan ve elim bir trafik kazasında hayatın kaybeden Dr. Halil Uluer, Kapadokya Balon Festivali'nde unutulmadı.

Kapadokya Balon Festivali'nde, 'Halil Uluer' unutulmadı

30 Ağustos 2021 Pazartesi 17:00

NEVŞEHİR- Kapadokya Balon Turizmine büyük katkılar sağlayan ve kaliteli bir yönetim sistemine ulaşmak için sektöre öncü olan dünyanın en büyük balon operatörü kurucumuz Kapadokya 'da düzenlenen 2 Uluslararası Balon Festivali' nde unutulmadı.
Sıcak hava balon sepetinden sarkıtılan afişte yazan "Dr. Halil Uluer, Kapadokya Balon Turizmine yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, rahmet ve saygıyla anıyoruz." notu görenleri duygulandırdı. Huzur içinde uyu... Dr. Halil Uluer'in oğlu Mahmut Uluer yaptığı açıklamada, "Babam Dr. Halil Uluer'in Kapadokya balon turizmine yapmış olduğu katkıları, Uluslararası 2. Kapadokya Balon Festivali açılışında hatırlatan BalonFest ekibine teşekkür ederim. " dedi. Kapadokya'da balonculuğunun gelilmesinde çok büyük katkıları vardı... Sektöre, "Her şey Kapadokya için" sloganıyla yola çıkan merhum Dr. Halil Uluer, Kapadokya'daki sıcak hava balonculuğunun uçuş ve cazibe merkezi olması için ilk adımları 2006 yılında kurduğu Anatolian Balloons ile attı. Bölgede gerek balonculuğun gelilmesi gerekse Kapadokya nın tanıtımına ciddi katkılarda bulundu. Nevşehir Kazakistan Fahri Konsolosu Halil Uluer ve değerli eşi  Fatma Uluer 27 Nisan 2021 tarihinde Kocaeli yakınlarında meydana gelen elim trafik kazasında hayatlarını kaybetmişlerdi.  Rahmet ve dualarla anıyoruz.
kapadokya-balon-festivali.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA