19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C
  • Antalya26°C

KAÇAK ACENTACILIK VE SAHTE REHBERLİKLE MÜCADELEYİ ELE ALDILAR

Türkiye Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Suat Tural, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Kaçak acentacılık ve sahte rehberlikle mücadeleyi ele aldılar

04 Temmuz 2019 Perşembe 14:00

İZMİR -Türkiye'nin bitmeyen sancısı turizmde torsanlık İzmir'de ele alındı.Türkiye Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Suat Tural, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde sektör temsilcileri ile bir araya gelerek kaçak acentacılık ve sahte rehberlikle ilgili konuları ele aldı.

tureb-izmir.jpgTUREB Başkanı Suat Tural, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde, İzmir Turist Rehberleri Odası Başkanı Macit Şaşzade, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta, İzmir Türsab BTK Başkanı Tolga Gencer ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileriyle bir araya geldi.
Toplantıda İzmir turizminin değerlendirilmesinin yanı sıra kaçak acentacılık ve sahte rehberlikle mücadele konuları da görüşüldü. İzmir'de başarılı bir şekilde yürütülen Denetim Planlama ve Koordinasyon Kurulu çalışmalarının bütün bölgelere örnek olması gerektiği katılımcılar tarafından dile getirilirken Başkan Suat Tural, denetimlerin en önemli amacının vatandaşımızın ve ülkemizin doğal, tarihi, kültürel güzelliklerinin korunması olduğunu dile getirdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA