18 Eylül 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara26°C
  • Antalya29°C

JEWEL CHANGİ HAVALİMANI İLE TRİP.COM TURİZM İÇİN ORTAK OLDU

Jewel Changi Airport ve küresel seyahat sektörünün önde gelen oyuncularından Trip.com, seyahati teşvik etmeyi amaçlayan üç yıllık stratejik bir ortaklık duyurdu

Jewel Changi Havalimanı ile Trip.com turizm için ortak oldu

14 Eylül 2024 Cumartesi 14:00

SİNGAPUR - Singapur'un simgesel yaşam tarzı destinasyonu Jewel Changi Airport ve küresel seyahat sektörünün önde gelen oyuncularından Trip.com, seyahati teşvik etmeyi amaçlayan üç yıllık stratejik bir ortaklık duyurdu. Changi Airport Group, 19-20 Kasım 2024 tarihlerinde Singapur'da gerçekleşecek FTE APEX Asia Expo'nun Baş Ortağıdır.

Singapur'un simgesel yaşam tarzı destinasyonu Jewel Changi Airport ve küresel seyahat sektörünün önde gelen oyuncularından Trip.com, seyahati teşvik etmeyi amaçlayan üç yıllık stratejik bir ortaklık duyurdu. Changi Airport Group, 19-20 Kasım 2024 tarihlerinde Singapur'da gerçekleşecek FTE APEX Asia Expo'nun Baş Ortağıdır.

Sınıfının en iyisi eğlence deneyimleri ve seyahat hizmetlerini bir araya getiren ortaklık, gezginler için daha heyecan verici programlar sunmayı vaat ediyor. Jewel Changi Airport, Trip.com'un kapsamlı küresel ağından yararlanarak daha geniş bir uluslararası kitleye ulaşacak ve Singapur'a seyahati ve Jewel'a daha fazla ziyaretçi gelmesini teşvik edecek. Trip.com küresel olarak varlığını genişletmeye devam ederken, ortaklık aynı zamanda Jewel'in uluslararası ve yerel ziyaretçilerden oluşan çeşitli kitlesi arasında marka bilinirliğini daha da artırmasını sağlayacak.

“Singapur'da turizmi canlandırma ve Trip.com'un küresel erişimi aracılığıyla Jewel'i uluslararası gezginler için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer olarak tanıtma çabalarımızda Trip.com ile ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz,” dedi Jewel Changi Airport Development CEO'su James Fong. “İki markamız arasındaki sinerji stratejik iş birliği fırsatları sunuyor ve çeşitli ortak pazarlama girişimleri aracılığıyla Jewel'in gezginler için birinci sınıf bir yer olarak konumunu sağlamlaştıracağımızdan eminiz.”

jewel-changi-havalimani,-trip.com-.jpgBu ortaklık, Jewel'in güçlü büyüme grafiği ışığında imzalandı. Bu grafikte, Ocak-Haziran 2024 döneminde bir önceki yıla kıyasla toplam ziyaretçi sayısı yaklaşık %15, yabancı ziyaretçi sayısı ise %20'den fazla arttı.

Trip.com, Jewel'ın yemyeşil iç mekan ortamında yer alan Traveller's Wonderland adlı benzersiz ve etkileşimli bir seyahat temalı pop-up etkinliği sunuyor. 7 Ekim 2024'e kadar, türünün ilk örneği olan bu deneyimsel gösteri, ziyaretçileri Jewel'da dünyanın dört bir yanına bir yolculuğa çıkaracak. Hem Singapurlu hem de uluslararası gezginler için sürekli popüler seyahat seçenekleri olan Çin, Japonya, Birleşik Krallık ve Tayland'ın ikonik cazibe merkezleri dört gösteride sergilenecek. Bu yaratıcı gösteriler, bu canlı kültürlere ve nefes kesici manzaralara bir bakış sunarak ziyaretçiler için ilgi çekici fotoğraf fırsatları yaratacak.

Ortaklığın bir parçası olarak Jewel Changi Airport, Canopy Park'a daha fazla ziyaretçi çekmek ve Jewel'in sınıfının en iyisi perakende teklifinde harcamayı teşvik etmek için Trip.com'da özel kampanyalar yürütecek. Jewel ve Trip.com ayrıca Ekim ayında üretken Los Angeles merkezli su özelliği tasarımcısı WET tarafından tasarlanacak yepyeni bir Trip.com Light & Music Showcase'i ortaklaşa başlatacak.

“Jewel Rain Vortex, ikonik bir küresel cazibe merkezidir ve Trip.com, seyahat yolculuğunu bir üst seviyeye taşıyan sürükleyici yeni deneyimler yaratmak için Jewel Changi Airport ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyor,” dedi Trip.com Group Pazarlama Direktörü Bo Sun. “Bu iş birliği, Singapur'dan ve dünyanın dört bir yanından her yaştan ziyaretçiyle etkileşime girmemizi ve onları memnun etmemizi sağlayacak ve bu muhteşem deneyimi Ekim ayında sunmayı dört gözle bekliyoruz.”

19-20 Kasım 2024 tarihlerinde Singapur'da gerçekleşecek FTE APEX Asya Fuarı'ndaki Premium Konferansta Changi Airport Group'tan daha fazlasını dinleyin. Changi Airport Group Havalimanı Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jayson Goh, 'Havacılık Liderleri Ana Paneli - fırsatları belirleme, zorlukların üstesinden gelme ve Asya ve ötesinde gelecekteki büyümeyi desteklemek için inovasyonu benimseme' etkinliğine katılıyor.

Bu arada, Changi Airport Group Seletar Havalimanı Genel Müdürü Chua Ching Hock, 'Havalimanı İnovasyon Zirvesi'nde 'Küçük havalimanlarında inovasyon - Seletar Havalimanı yolculuğu' başlıklı bir sunum yaptı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA