20 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C
  • Antalya25°C

İZMİT TREN GARI UZUN ZAMAN SONRA HAREKETLENDİ

Karayolu ulaşımının yanı sıra havayolu ulaşımına da ilgi gösterildi. ’de uzun zamandır sakinliğinden dert yakınılan Tren Garı da bu yoğunluktan payına düşeni aldı.

İzmit Tren Garı uzun zaman sonra hareketlendi

29 Nisan 2021 Perşembe 16:30

KOCAELİ- İzmit Tren Garı, tam kapanma kararı sonrasında uzun zamandır göremediği ilgiyi çok kısıtlı bir zaman diliminde gördü. 18 günlük kapanmayı farklı bir şehirde geçirmek için yola çıkan vatandaşlar trenle seyahati de tercih ettiler.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ile mücadele kapsamında açıkladığı tam kapanma kararı sonrasında şehirlerarası seyahatlerde yoğun bir hareketlilik yaşandı.
Bu dönemde karayolu ulaşımının yanı sıra havayolu ulaşımına da ilgi gösterildi. ’de uzun zamandır sakinliğinden dert yakınılan Tren Garı da bu yoğunluktan payına düşeni aldı. Gar uzun zaman sonra insanların seslerinin yankılandığı bir mekan haline geldi.
-izmit-tren-gari,.jpg
 TRENLERDE DOLULUK ORANLARI ÇOK YÜKSELDİ
Tam kapanma sürecini bulunduğu şehirde geçirmek istemeyenler yollara döküldü. Karayolu, havayolu hatlarında yoğunluklar yaşanırken demiryolu ulaşımında da aşırı yoğunluklar meydana geldi. Trenle seyahat etmek isteyen vatandaşlar bilet almak için girdikleri TCDD uygulamasında koltuk bulmakta zorlandı, bazı seferlerin vagonlarında ise yer kalmadı. Bu doluluk oranları bir kesimi mutlu ederken, oluşan kalabalıklar tedirginliğe de neden oldu.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA