19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

IZMİR MARRİOTT’TAN KAPADOKYA’YA ‘DENEYİM TRANSFERİ’

Marriott Hotels, sektörünün gelişimini destekleyen yeni eğitim projesi kapsamında Kapadokya’da Agarta Cave Hotel‘de ‘Deneyim Transferi” projesi gerçekleştirecek.

Izmir Marriott’tan Kapadokya’ya ‘Deneyim Transferi’

09 Temmuz 2022 Cumartesi 10:00

İZMİR- Marriott Hotels’in İzmir’deki ilk oteli İzmir Marriott ve Türkiye’de pazarlama İzmir Marriott, Marketing Türkiye işbirliği ile gerçekleştireceği “İzmir Marriott’tan Butik Otellere Deneyim Transferi” projesi kapsamında, 1927 yılından bu yana konaklama endüstrisini dönüştüren Marriott vizyonu ve profesyonel yönetim kadrosu ile tüm deneyimlerini Türkiye’nin farklı bölgelerindeki butik otellere aktarmaya hazırlanıyor. Türkiye’de turizm sektörünün gelişimi için ilk olarak Türkiye’nin önemli turizm destinasyonlarından biri olan Kapadokya’daki butik otellere global otel bakış açısını taşıyacak olan İzmir Marriott, 20 Temmuz’da 13.00-17.00 saatlerinde konaklama sektörünün farklı alanlarına dair eğitimler verecek.

izmir-marriott,-kapadokya.jpgizmir-marriott,-kapadokya-001.jpgİzmir Marriott Genel Müdürü Sercan Korkusuz ile otelin Yiyecek ve İçecek, Mutfak, Kat Hizmetleri, Ön Büro ve Pazarlama departman yöneticilerinin katılımı ve Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen öncülüğünde gerçekleşecek olan etkinliğin açılışı ise Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel tarafından gerçekleştirilecek.

izmir-marriott,-kapadokya-002.jpgMarriott Otelleri hakkında

Dünya çapında 60'tan fazla ülke ve bölgede, 580'den fazla otel ve resort ile hizmet veren Marriott Hotels, misafirlerini rahatlatmak, zihinlerini berraklaştırmak, yeni fikirlere teşvik etmek gezginlerin ihtiyaçlarını tahmin ederek yardımcı olmak ve konaklamalarının her alanında seyahatlerini geliştirmek için çalışıyor. İş ve eğlenceyi harmanlayan yapısıyla mobil gezginler için de kendini dönüştüren otel, stili tasarım ve teknolojiyi buluşturan Mobil Misafir Hizmetleri gibi yeniliklerle sektöre öncülük ediyor. Daha fazla bilgi için www.MarriottHotels.com adresini ziyaret edebilir; Facebook'ta Marriott Hotels, Twitter'da @marriott ve Instagram'da @marriotthotels ile bağlantıda kalabilirsiniz. Marriott International'ın küresel seyahat programı Marriott Bonvoy üyesi olan İzmir Marriott, üyelerine çok özel deneyimler, ücretsiz konaklama fırsatı ve Elite statüsü tanıma gibi benzersiz avantajlar sunuyor. Ücretsiz kayıt olmak veya program hakkında daha fazla bilgi almak için MarriottBonvoy.marriott.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA