20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

ITB’DE COVİD-19 VE TURİZMDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK KONUŞULACAK

ITB Sanal Konvansiyonu ile yılın son oturumunda, önde gelen endüstri uzmanları, koronavirüs salgınının turizmde sürdürülebilirliği nasıl etkilediğini tartışacak.

ITB’de Covid-19 ve turizmde sürdürülebilirlik konuşulacak

09 Aralık 2020 Çarşamba 14:00

BERLİN- ITB.com'da 10 Aralık 2020 tarihinde yapılacak ITB Sanal Konvansiyonunda, endüstri uzmanları, koronavirüs salgınının otel ticareti, kruvaziyer endüstrisi ve destinasyonlardaki sürdürülebilirlik çabalarını nasıl etkilediğini konuşacaklar.

ITB Sanal Konvansiyonu ile yılın son oturumunda, önde gelen endüstri uzmanları, koronavirüs salgınının turizmde sürdürülebilirliği nasıl etkilediğini tartışacak.
10 Aralık 2020 Perşembe günü, itb.com/virtualconvention'da öğlen 12'den 13: 00'e kadar CET'de , ITB Berlin CSR komiseri Rika Jean-Francois moderatörlüğünde yapılacak panelde “Covid-19 başlığı altında şu konular yer alıyor: “Sürdürülebilirlik için bir katalizör veya tuzak turizm?” , “Koronavirüs krizi sırasında, turizmde iklim koruma ve çevre bilinci gibi konular giderek daha fazla arka planda kayboldu.”

itb-sanal-konvansiyonunda.jpgTUI Cruises üst düzey çevre müdürü Lucienne Damm, Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi (GSTC) CEO'su Randy Durband, Studiosus Reisen CEO'su Peter-Mario Kubsch ve Kempinski Otelleri Küresel Sürdürülebilirlik Başkan Yardımcısı Julia Massey, pandemik, politika yapıcılar sürdürülebilirlik konularını yeniden yönlendirecek veya öncelikle ekonomik iyileşmeye odaklanacaklar.

Konuşmacılar ayrıca iç turizm, daha az uçuş, gemi yolculuğu ve şehir molaları sonucunda daha çevre dostu seyahatlerin daha da yaygınlaşıp yaygınlaşmayacağına dair görüşlerini sunacaklar. Çevrimiçi oturuma katılanlar ayrıca tur operatörlerinin, destinasyonların, kruvaziyer organizatörlerinin ve otellerin gelecekte izleyebilecekleri somut sürdürülebilirlik planları hakkında bilgi edinebilirler.

Oturum İngilizce olarak canlı yayınlanacak ve kısa bir süre sonra istek üzerine video olarak ilgilenen herkese sunulacaktır.

ITB Sanal Konvansiyonu ile ITB, uluslararası seyahat endüstrisi için sanal bir düşünce kuruluşu olarak konumunu pekiştirdi ve canlı akışlı ve talep üzerine oturumlar sağlayarak, zamanımızın ilgili turizm sorunları hakkında geniş kapsamlı içgörüler ve perspektifler sunuyor.

Küresel B2B seyahat endüstrisindeki karar vericiler ayrıca ITB.com'dan günlük sektör haberlerini alabilir ve ITB Seyahat Ağı üzerinden birbirleriyle iletişim kurabilir. Travel Hero Podcast ile ITB sektör kişiliklerini, kendini işine adamış yeni gelenleri ve ilham verici gezginleri stüdyoda canlı söz söylemeye davet ediliyor. Seyahat uzmanlarına güncel bir konuyu vurgulamak için tam olarak beş dakika süre tanıyan '... ‘300 saniye' adlı yeni bir seri piyasaya sürüldü.

9 - 12 Mart 2021 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan ITB Berlin NOW ile ITB, küresel B2B seyahat endüstrisi için sanal bir platform sağlıyor.

www.itb.com/now adresinde , 'Seyahat Endüstrisi için Dijital Buluşma başlığı altında yer alıyorlar.

Ziyaretçiler, bireysel katılımcı bilgileri ve sektör haberleri dahil olmak üzere birçok hizmetten yararlanabiliyor. Ziyaretçiler, aynı zamanda gerçekleşen ITB Berlin Konvansiyonu'nda önde gelen turizm uzmanlarıyla canlı yayınlanan tartışmaları da takip edebiliyorlar.

ITB BERLIN VE ITB BERLIN SÖZLEŞMESI HAKKıNDA

ITB Berlin 2021, 9 Mart Salı - 12 Mart Cuma arasında tamamen sanal bir etkinlik olarak gerçekleşecek ve yalnızca ticari ziyaretçilere açık olacak.

ITB Berlin, Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarıdır.
2019 yılında 181 ülkeden toplam 10.000 katılımcı ürünlerini ve hizmetlerini 113.500 ticari ziyaretçi dahil 160.000 ziyaretçiye sergiledi. Sanal ITB Berlin'in bir parçası olarak, türünün en büyük seyahat endüstrisi etkinliği olan ITB Berlin Konvansiyonu da sanal bir etkinlik olarak gerçekleşecek. 16 Kasım 2020'den itibaren daha fazla bilgi www.itb-berlin.com , www.itb-convention.com ve ITB Sosyal Medya Haber Odasında mevcut olacaktır .

TOURISMUS MARKETING HAKKıNDA

Tourismus Marketing Gesellschaft Sachsen gmbH, 2000 yılından beri Saksonya Eyaletini Almanya ve uluslararası pazarda cazip bir seyahat destinasyonu olarak tanıtıyor. 'Sachsen marka sloganı altında. Land Von Welt ', Saksonya'yı sanat, kültür ve şehir turizminin yanı sıra aileler, sağlık ve spor meraklıları için tatiller sunan kaliteli bir kültür destinasyonu olarak konumlandırmıştır. Saksonya'nın en büyük pazarları Almanya, Hollanda, İsviçre, Avusturya, ABD, İngiltere, İtalya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Rusya ve Asya'dır. Buchungsservice Sachsen, seyahat noktası olarak Saksonya hakkında bilgi ve tavsiyeler alır ve bir rezervasyon hizmeti sunuyor

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA