27 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

ITB YENİLİKÇİLERİ İÇİN YENİLİK SUNMA ÇAĞRISINI AÇTI

6 Mart 2025 tarihleri arasında ITB Berlin Kongresi'nin ayrılmaz bir parçası olan eTravel Stage , seyahat sektöründeki teknolojik değişim ve dijital ilerlemeye odaklanacak.

ITB Yenilikçileri için yenilik sunma çağrısını açtı

26 Eylül 2024 Perşembe 19:00

BERLİN - Sektör öncüleri, 4-6 Mart 2025 tarihleri arasında ITB Berlin'de düzenlenecek ITB Berlin eTravel Stage ve ITB Innovators'a şimdiden başvuruda bulunabilecek. Bu etkinliklerde her biri en son trendler, çözümler ve teknolojiler hakkında bilgi sunacak.

Yenilikler, turizm sektörünün geleceğinin geliştirilmesi ve güvence altına alınması için belirleyicidir. Dünyanın En Büyük Seyahat Fuarı olan ITB Berlin, bu yeniliklere çığır açan bir platform sunuyor. 4-6 Mart 2025 tarihleri arasında ITB Berlin Kongresi'nin ayrılmaz bir parçası olan eTravel Stage , seyahat sektöründeki teknolojik değişim ve dijital ilerlemeye odaklanacak. Uzmanlar, bilgilerini toplam beş tema parçasında uluslararası bir ticaret ziyaretçi kitlesiyle paylaşabilecekler. ITB Innovators ile ITB Berlin, seyahat sektöründeki vizyonerlere ışık tutuyor. Geleceğe yönelik platform, sektörde uzun vadeli etki yaratma potansiyeline sahip ITB Berlin katılımcılarının en son ürünlerini, yeniliklerini ve hizmetlerini sunuyor.

-itb-berlin--004.jpgBildiri çağrısı: ITB Berlin eTravel Stage

Seyahat endüstrisi uzmanları kongre programına aktif olarak katkıda bulunmaya davetlidir. Canlı oturumlar sırasında fikirlerini, vaka çalışmalarını, en iyi uygulamalarını sunabilir ve seyahat teknolojisi ve dijitalleştirme konusundaki deneyimlerini, seyahat endüstrisi yöneticileri, e-ticaretten BT'ye kadar çok çeşitli karar vericiler, uluslararası endüstri profesyonelleri, medya temsilcileri, blog yazarları, genç profesyoneller ve öğrencileri içeren bir endüstri kitlesine raporlayabilirler.

Konu başlıkları sürdürülebilir bir gelecek için Yapay Zeka ve Seyahat Teknolojisi'nden Karma Gerçeklik, Web3 ve Otel Teknolojisi'ne kadar uzanıyor. Bildiri çağrısı şu anda açık ve seyahat sektörünün dijital dönüşümünde yer alan herkes için ücretsiz. eTravel Stage için son katılım seçimi ITB Berlin Uzmanlar Kurulu ve kongre ekibi tarafından yapılacak. Başvurular 31 Ekim 2024 tarihine kadar yapılabilir. Ek bilgi ve başvuru formu burada bulunabilir: Bildiri Çağrısı – ITB Berlin eTravel Stage .

Audience in the foreground, directed towards a person on a stage holding a microphone.

ITB Berlin, şu andan itibaren ITB eTravel Stage ve ITB Innovators için başvuruları kabul ediyor. © Messe Berlin

ITB Yenilikçiler 2025 için başvurular şimdi yapılabilir

2023'ten beri ITB Berlin'in ITB Yenilikçileri, sosyal, ekonomik veya teknolojik değişimi yönlendirerek seyahat sektöründe uzun vadeli etki yaratma potansiyeline sahip yenilikleri sunmak için sergileyen şirketler için bir platform olmuştur. Yeni başlayanlar ve yerleşik şirketler, öncü çözümlerini ücretsiz olarak inceleyecek olan ITB Yenilikçiler ekibine sunabilirler. Fikirler 17 Ocak 2025'e kadar gönderilebilir. Ek ayrıntılar ve başvuru formu burada bulunabilir: Bildiri Çağrısı – ITB Yenilikçiler 2025.

ITB 360° – Seyahat Kahramanı Podcast'i: turizmde yeniliklerin geleceği

Mart ayında ITB Berlin'de ilgi odağı olmasının yanı sıra, ITB 360°'ın yıl boyunca ana odağı turizm sektörünün dijital dönüşümündeki trendler ve gelişmelerdir. Uzman içerikleri, röportajları ve Travel Hero Podcast'i ile ITB 360°, çığır açan fikirler ve sektör öncüleri için 365 günlük bir platform sunuyor. Travel Hero Podcast'inin ' Teknoloji Seyahati: AI Turizmin Geleceğini Dönüştürüyor ' başlıklı son bölümü, seyahat sektöründeki AI beklentilerine bakıyor. Play To Change'den sektör uzmanları Leila Summa, Cruisewatch CEO'su Markus Stumpe ve Magpie Travel CEO'su Christian Watts , içgörülerini paylaşıyor ve bu teknolojinin sunduğu fırsatları tartışıyor. Ek ITB 360° içeriği çevrimiçi olarak mevcuttur .

ITB Berlin ve ITB Berlin Kongresi ve ITB 360° Hakkında

ITB Berlin 2025, 4 Mart Salı ile 6 Mart Perşembe tarihleri arasında B2B etkinliği olarak gerçekleşecek. ITB Berlin, 1966'dan beri Dünyanın Lider Seyahat Ticaret Fuarı oldu. Uluslararası alanda beğeni toplayan ITB Berlin Kongresi, önceki yıllarda olduğu gibi, fuarla paralel olarak Berlin Sergi Alanı'nda canlı bir etkinlik olarak gerçekleştirilecek. Bu yılki 'Seyahat ve Turizmde Geçişe Öncülük Edin. Birlikte.' başlığı altında, iş, bilim ve siyaset dünyasının önde gelen konuşmacıları, dört sahnede ve toplam 17 tema parçasında 24.000'den fazla ziyaretçinin katılımıyla sektörün karşı karşıya olduğu mevcut ve gelecekteki zorlukları ele aldı. ITB Berlin 2024'te 170 ülke ve bölgeden 5.500'den fazla katılımcı, ürünlerini ve hizmetlerini yaklaşık 100.000 ziyaretçiye sundu. Yıl boyunca varlığını sürdüren küresel bir inovasyon merkezi olan ITB Berlin, ITB 360° ile yıl boyunca uzman makaleleri, podcast bölümleri ve diğer yenilikçi formatlar şeklinde küresel turizm camiasına değerli içgörüler sunuyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA