20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya23°C

ITB KİTAP ÖDÜLÜ, 'YÜKSELEN GÜNEŞ ÜLKESİ' JAPONYA’YA VERİLİYOR

ITB Kitap Ödülleri, çoğunlukla Almanca ve aynı zamanda Almanca çeviri olmak üzere en orijinal yayınları ödüllendiriyor.

ITB Kitap Ödülü, 'Yükselen Güneş Ülkesi' Japonya’ya veriliyor

17 Aralık 2020 Perşembe 11:00

BERLİN- Salgın nedeniyle tamamen sanal bir olay olacak olan ITB Berlin NOW 2021'de, Takvim Ödülü’nün sahibi seyahati teşvik için hazırlanan geniş formatlı duvar takvimi ' olan “Japan 2021 - Land of the Rising Sun ' Yükselen Güneş Ülkesi' (Weingarten / Athesia Kalenderverlag) seçildi

itb-takvim-japonya-003.jpgÖZEL FOTOĞRAFLAR
Bu muhteşem takvim, etkileyici manzara fotoğrafçılığı örnekleri ve tarihi kültürel cazibe merkezleri ile benzersiz resimli kartpostal görünümlerine sahip bulunuyor. Michele Falzone tarafından fotoğraflanan Fujiyoshida'daki Churei-to pagoda ile birlikte Japonya'nın Fuji Dağı gibi doğal cazibe merkezlerini içeriyor.
Ayrıca Gavin Hellier tarafından fotoğraflanan evliliği simgeleyen bir halatla birbirine bağlı olan, ünlü Meoto-Iwa'nın evlenmiş kayaları da yer alıyor.
Pasifik'te, Ise - Shima Ulusal Parkı yakınlarındaki Shima Yarımadası bulunuyor.
itb-takvim-japonya-002.jpg
itb-kitap-odulu,.jpgJAPONYA’NIN RUHU VE KÜLTÜREL YAPISI
jüri seçimini yaparken takvimin Şubat ve Mart ayları ile Ağustos-Kasım aylarında, “Eski antik imparatorluk başkentinin büyüsünü çağrıştırarak izleyicilere Kyoto'yu ziyaret etmeye ve Japonya'nın kültürel ruhunu keşfetmeye ilham veriyor” şeklinde yorumladı.

itb-takvim-japonya.jpgITB Kitap Ödülleri'nin amacı, dikkati ulusal sınırların ötesinde, önemli seyahat ve turizm yayınlarının geniş yelpazesine odaklanıyor. ITB Kitap Ödülleri, para ödülü vermiyor. ITB Berlin, bu ödülleri Börsenverein des Deutschen Buchhandels ile işbirliğinde yapıyor.

itb-takvim-japonya-001.jpgITB Berlin Sanal ortamda düzenleniyor

ITB Berlin 2021, 9 Mart Salı - 12 Mart Cuma tarihleri ​​arasında sadece ticari ziyaretçiler için ve tamamen sanal bir etkinlik olarak gerçekleşecek. ITB Berlin, Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarıdır. 2019 yılında 181 ülkeden toplam 10.000 katılımcı ürünlerini ve hizmetlerini 113.500 ticari ziyaretçi dahil 160.000 ziyaretçiye sergiledi. Sanal ITB Berlin'in bir parçası olarak, türünün en büyük seyahat endüstrisi etkinliği olan ITB Berlin Konvansiyonu da sanal bir etkinlik olarak gerçekleşecek. Daha fazla bilgi www.itb-berlin.com , www.itb-convention.com ve ITB Sosyal Medya Haber Odasında mevcuttur .

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA