20 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara24°C
  • Antalya28°C

ITB BERLİN 2025’TE EV SAHİBİ ÜLKE ARNAVUTLUK OLDU

Arnavutluk ve dünyanın önde gelen seyahat ticaret fuarı, 2025'te ITB Berlin için yakın işbirliğini duyurdu

ITB Berlin 2025’te ev sahibi ülke Arnavutluk oldu

04 Kasım 2023 Cumartesi 06:00

BERLİN- Arnavutluk ve dünyanın önde gelen seyahat ticaret fuarı, 2025'te ITB Berlin için yakın işbirliğini duyurdu Hırslı bir ülke için büyük bir aşama: Arnavutluk ve ITB Berlin, 2025 yılı için yakın bir işbirliği yapacağını duyurdu. 3 Kasım 2023'te Berlin'de düzenlenen bir törenle her iki taraf da bir mutabakat zaptı imzaladı. Sonuç olarak Güneydoğu Avrupa ülkesi, 4 - 6 Mart 2025 tarihleri ​​arasında tamamen B2B fuarı olarak gerçekleşecek olan ITB Berlin 2025'in Resmi Ev Sahibi Ülkesi olacak.

arnavutluk,-itb-berlin,-2025.jpg
Mutabakat zaptı, Turizm Bakan Yardımcısı HE Vilma Bello ve ITB Berlin Direktörü Deborah Rothe tarafından imzalandı. Törene ayrıca Turizm Programlarının Geliştirilmesi Direktörü Herida Duro, Turizm Bakanı Danışmanı Edlira Zyfi ve Arnavutluk'un Almanya Büyükelçisi Ekselansları Bayan Adia Sakiqi katıldı.

Deborah Rothe, Director of ITB Berlin, and H.E. Vilma Bello, Deputy Minister of Tourism, during the signing of the Memorandum of Understanding on the close collaboration.

ITB Berlin Direktörü Deborah Rothe ve Turizm Bakan Yardımcısı HE Vilma Bello (soldan sağa), 3 Kasım 2023'teki tören sırasında Mutabakat Zaptı'nı imzaladı.

Bakan Yardımcısı Vilma Bello imza töreninde şunları söyledi: "Turizm endüstrisi için Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarı olan ITB Berlin, birçok ülkeden paydaşları Almanya'nın başkentinde bir araya getiren olağanüstü bir platformdur." "Arnavutluk'un önümüzdeki yıllar ve onyıllar için son derece büyük planları var. Ortaklık kesinlikle bize paha biçilmez bir ivme kazandıracak ve bizi geniş bir kitleye yaklaştıracak."

Messe Berlin COO'su Dirk Hoffmann, "ITB Berlin her zaman nabzın nabzını tuttu ve ülkelerin ve bölgelerin eğilimlerini ve potansiyelini tanıyor" dedi. "Arnavutluk bu potansiyele sahip bir ülke ve ülkenin büyük hazinesini ortaklaşa ortaya çıkarıp ona uluslararası bir sahne sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

ITB Berlin Direktörü Deborah Rothe, "Birkaç ay önce, Arnavutluk'un büyük misafirperverliğini ve iddialı ruhunu bizzat yerinde deneyimleme onuruna eriştim" diye ekledi. "Görüşmelerimizin artık meyve vermesi beni daha da memnun etti. Ev sahibi ülke Arnavutluk, ITB Berlin 2025'i kesinlikle büyük ölçüde zenginleştirecek ve ülkeye çok sayıda yeni meraklı kazandıracak."

Arnavutluk, yakın geçmişte misafir sayısında kayda değer bir artış gördü ve giderek artan bir popülariteye sahip. Ülke, renkli ve hareketli başkenti Tiran'ın yanı sıra denizi, turkuaz renkli koyları, otantik ve bozulmamış kırsalıyla da puan topluyor. Ayrıca Arnavutluk, yürüyüş tutkunu gezginler arasında da oldukça popüler. Arnavutluk, tüm avantajlarıyla birlikte olağanüstü iyi bir fiyat-performans oranı da sunuyor.

ITB Berlin'in Resmi Ev Sahibi Ülkesi olan Arnavutluk, kendisini B2B izleyicisine çeşitli şekillerde tanıtacak. Arnavutluk, ticaret fuarını başlatmak için 3 Mart 2025 Pazartesi günü ITB Berlin arifesinde CityCube Berlin'de şenlikli açılış galasına ev sahipliği yapacak. Diğer şeylerin yanı sıra, konuklara geleneksel folklor ve mutfak sunumlarını da sunacak. Fuar sırasında Arnavutluk fuar alanında geniş bir standa sahip olacak. Son olarak, ülkenin fuara paralel olarak gerçekleşecek ITB Berlin Konvansiyonu'ndaki programda da önemli bir rol oynaması bekleniyor.

ITB Berlin ve ITB Berlin Konvansiyonu Hakkında

ITB Berlin 2024, 5 Mart Salı gününden 7 Mart Perşembe gününe kadar gerçekleşecek. ITB Berlin, 1966'dan bu yana Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarıdır. Önceki yıllarda olduğu gibi, uluslararası alanda büyük beğeni toplayan ITB Berlin Konvansiyonu, gösteriye paralel olarak Berlin Sergi Alanı'nda canlı bir etkinlik olarak gerçekleştirilecek. ITB Berlin 2023'te 161 ülkeden yaklaşık 5.500 katılımcı, ürün ve hizmetlerini 90.000'den fazla ziyaretçiye sergiledi. ITB Berlin Konvansiyonu, 2023 yılında 'Dönüşümde Ustalaşmak' başlığı altında, 400 önde gelen konuşmacının yer aldığı 200 oturumda toplam 24.000 katılımcıyla canlı bir etkinlik olarak gerçekleşti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA