20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

ITB BERLİN 2024'TE SAĞLIK TURİZMİ ÖN PLANA ÇIKIYOR

İTB Berlin 2024’te Barcelona Medical Destination'ın yanı sıra FIT Reisen, Arnavutluk'tan Gremi Klinik, HTI - Sağlık Turizmi Endüstrisi ve ESPA - Avrupa Spalar Birliği gibi diğer katılımcılar da yer alıyor.

ITB Berlin 2024'te sağlık turizmi ön plana çıkıyor

18 Şubat 2024 Pazar 10:04

ÖZKAN ALTINTAŞ
BERLİN - ITB Berlin'in kapılarını açmasına yalnızca birkaç hafta kala, tıp ve sağlık turizmi segmentine ilişkin giderek daha fazla ayrıntı açıklanıyor. Bu, Hırvat Ticaret Odası'nın Medikal Turizm segmentinde ilk kez temsil edilmesi ve Slovenya'nın ilk kez Salon 3.1'deki Medikal ve Sağlık Pavilyonu'nda destekleyici bir ortak ve katılımcı olarak yer almasıdır .

Düzenli olarak katılan ortaklar arasında uzun süredir Premium ortağı olan Barcelona Medical Destination'ın yanı sıra FIT Reisen, Arnavutluk'tan Gremi Klinik, HTI - Sağlık Turizmi Endüstrisi ve ESPA - Avrupa Spalar Birliği gibi diğer katılımcılar da yer alıyor.

Ayrıca EHTTA'nın (Avrupa Tarihi Termal Kentler Birliği) çok sayıda ortak katılımcıyla katılımını genişlettiğini ve ziyaretçiler için cazip bir etkinlik alanı sunduğunu da belirtmek gerekir. Dernek, termal su tadım seansının yanı sıra ziyaretçi çekmek amacıyla Spa Sineması'na da ev sahipliği yapıyor.

Üç adam, içlerinden birinin tuttuğu cep telefonunun ön kamerasına bakarken gülümsüyor.

itb-berlin-2024-001.jpgMedikal ve Sağlık Pavyonu, 5 - 7 Mart tarihleri ​​arasında bu yılki ITB Berlin'de bir kez daha tıp ve sağlık turizminin forumu olacak.

Medical & Health Pavilion'un resmi açılışı Salı günü saat 13.00'te gerçekleşecek . – ardından Hırvatistan, Slovenya ve Barselona'dan katılımcılar ve ortaklarla birlikte Tıbbi Medya Öğle Yemeği düzenlendi . Programda ayrıca bir sunum da yer alıyor. Medya temsilcileri Tıbbi Medya Öğle Yemeği'ne artık kayıt yaptırabilirler .

Medya temsilcileri de Çarşamba akşamı saat 17.30'dan 19.30'a kadar bir ağ kurma etkinliğine katılmaya davetlidir ve şimdi buradan kayıt yaptırabilirler .

Bu yılın öne çıkan bir diğer özelliği ise sunumlar, uzmanlarla röportajlar ve panel tartışmalarından oluşan etkileyici bir programın yer aldığı Tıp ve Sağlık Aşamasındaki Eğitim Merkezidir . Burada odaklanılan konular arasında diş hekimliği uyku tıbbı, termal su uygulamaları, sağlık ve spor turizmi yer almaktadır.

Son olarak ziyaretçiler, bu yıl 6 Mart Çarşamba günü saat 19:00'da Humboldt Forum'daki Baret çatı restoranında gerçekleşecek olan ITB Tıp ve Sağlık Gecesini sabırsızlıkla bekleyebilirler . Etkinlik sırasında her yıl verilen ITB Medikal ve Sağlık Turizmi Ödülü'nün sunumu da gerçekleştirilecek . 2024 yılında imrenilen ödül, tıbbi sağlığın önlenmesi, rehabilitasyon ve tıbbi termal uygulamalardaki olağanüstü başarılardan dolayı Slovenya Turist Kurulu'na verilecek.

Tıp Gecesi'nin sponsorları Hırvatistan Ticaret Odası, yurt dışına hasta gönderen Zamber Şirketi ve Slovenya'dır.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA