20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

ITB BERLİN 2024: SEYAHAT TEKNOLOJİSİNE ODAKLANIYOR

Dünyanın Lider Seyahat Ticaret Fuarı ITB Berlin 2024, yenilikçi Seyahat Teknolojisi çözümlerine bugüne kadarki en büyük platformunu sunuyor

ITB Berlin 2024: Seyahat teknolojisine odaklanıyor

30 Ocak 2024 Salı 09:00

BERLİN -Dünyanın Lider Seyahat Ticaret Fuarı ITB Berlin 2024, seyahat endüstrisi için ileriye dönük fikirler: 'Seyahat Teknolojisini Bir Sonraki Seviyeye Taşıyın' yeni başlığı altında yenilikçi Seyahat Teknolojisi çözümlerine bugüne kadarki en büyük platformunu sunuyor. 30'dan fazla ülkeden sağlayıcılar toplam beş salonda temsil edilirken, popüler eTravel Sahnesi etkileyici paneller, açılış konuşmaları ve konferanslarla yine bir mıknatıs olacak.

Değişim ve yenilik, hemen hemen tüm sektörlerden daha fazla, her zaman turizm endüstrisinin itici güçleri olmuştur; bu nedenle, 5 - 7 Mart tarihleri ​​arasında ITB Berlin 2024'te Seyahat Teknolojisi segmentinin yeniden öne çıkan bir rol üstlenmesi tesadüf değildir. Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarı'nda 30'dan fazla uluslararası sağlayıcı, ileriye dönük ürün ve fikirlerini toplam beş salonda (pandemi öncesinde olduğu gibi 5.1, 6.1, 7.1c, 8.1 ve Salon 10.1) sunuyor. Katılımcı yelpazesi, sektörün önde gelen isimlerinden gelecek vaat eden start-up'lara kadar uzanıyor ve tüm teknoloji değer zincirini kapsıyor. Bunlar arasında Amadeus, Sabre, Bewotec, ICEX España, Business Ireland ve Business France bulunmaktadır. Ortaklar GIATA ile işbirliği içinde düzenlenen Salon 5.1'deki Travel Tech Café ve Travelport ile Salon 6.1'deki Travel Lounge, teknoloji tutkunlarının bilgi alışverişinde bulunabileceği yerlerdir.

Salon 6.1'deki eTravel Sahnesi'nde bu yıl yeni Yapay Zeka ve Dijital Destinasyon tema parçalarının yanı sıra daha fazla seyirci alanının yer aldığı geniş kapsamlı bir program birçok etkinliği tamamlıyor.

itb-berlin-2024.jpg

Travel Tech uzmanlarından öğrenilenler: ITB Berlin eTravel Stage
ITB Berlin Konvansiyonu'ndaki eTravel Sahnesi, bir düşünce kuruluşu ve fikirlerin bir arada bulunduğu bir fabrikadır. Gösterinin üç günü boyunca, olağanüstü açılış konuşmaları, etkileyici sunumlar ve seyahat teknolojisine ilişkin bilgilendirici panel tartışmaları için bir platform olacak. Ziyaretçiler, önde gelen seyahat teknolojisi uzmanlarının sunduğu çok çeşitli önemli konuları sabırsızlıkla bekleyebilirler. Aşağıda bir seçim bulabilirsiniz:

5 Mart Salı, 11.15
'Vızıltıların Ötesinde - Seyahati Şekillendiren Temel Teknoloji Trendleri Nelerdir' – moderatör Lea Jordan (techtalk travel'ın kurucu ortağı ve ITB Uzmanlar Kurulu üyesi), Mirja Sickel (Amadeus Otelcilik Dağıtım Başkan Yardımcısı) ve Andy Washington (genel) ile konuşuyor yöneticisi, Trip.com Grubunda EMEA) seyahat teknolojisi trendleri hakkında - sadece abartılı olan nedir ve gerçekte ne başarılabilir?

5 Mart Salı, 14.30
Moderatör Lea Jordan, Kevin King (CEO, Shiji International), XinXin Liu (H World Group başkanı) ve diğer sektör vizyonerleri ile yapılan 'Otel Teknolojisi Trendleri (veya Aldatmacalar?) - Gürültüyü Kesmek' başlıklı panelde, konaklama sektörünün önemli trendlerine ilişkin bilgiler. Otel yöneticileri, otel teknolojisinin karmaşık dünyasında nasıl gezineceklerini öğrenebilir ve dijital dönüşümde başarılı bir şekilde ustalaşabilir.

Kongredeki eTravel Stage etkinliklerinin birinci günü Global Travel Tech sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. Şirket ayrıca ortakları Skyscanner, Amadeus, Expedia Group ve Booking.com ile heyecanla beklenen bir panele de ev sahipliği yapıyor.

6 Mart Çarşamba sabahı
İkinci günde odak noktası öncelikle Teknoloji, Turlar ve Aktiviteler temalı parçadır . Etkinlikler arasında Schubert Lou'nun (COO, trip.com ) Çinli gezginlerin uluslararası tur ve aktivitelere yönelik tercihlerini vurgulayacak bir açılış konuşması da yer alıyor. Buna ek olarak, 'Deneyimlere Bakış', Arival teknoloji platformunun en son araştırma bulgularını ve Nishank Gopalkrishnan (CCO, TUI Musement) ve Kristin Dorsett (CPO, Viator) dahil olmak üzere sektörün önde gelen oyuncularıyla yapılan tartışmaları içeriyor.
Charlotte Lamp Davies (danışmanlık şirketi A Bright Approach'un kurucusu): "ITB Berlin 2024'teki Teknoloji, Turlar ve Aktiviteler tema parçası, fikir oluşturucuların ve önemli aktörlerin büyüleyici içgörüleri ve olağanüstü katkılarıyla dolu bir sabah vaat ediyor."

6 Mart Çarşamba, 15.45
Yeni AI tema parçasında Dr. Patrick Andrae (CEO, Home To Go) ile yapılan bir röportaj yer alıyor: 'Yapay zeka seyahat aramalarını ve rezervasyonlarını nasıl yeniden şekillendiriyor'. Home To Go, yapay zekanın avantajlarını hemen fark etti ve fiyatları ve rezervasyonları karşılaştırmaya yönelik karmaşık teknolojisine bunu dahil etti. Müşteriler yalnızca akıllı sohbet robotunu görebilirken Dr. Patrick Andrae, izleyicileri şirketindeki yapay zeka destekli teknoloji turuna çıkarıyor.

7 Mart Perşembe, 10.30 .
TravelDaily Çin CEO'su Charlie Li, Çin seyahat pazarının önde gelen oyuncularının Vivian Zhou (başkan yardımcısı, Jin Jiang International) ve Bai ile görüş ve gözlemlerini paylaşacağı 'Not Alma - Asya'nın Dijital Sınırından Dersler' başlıklı paneli yönetecek. Zhiwei (CMO, Tongcheng Travel) ve diğer konuklar.

7 Mart Perşembe, saat 11.00 .
'Kamp dijitalleşiyor' – Michael Frischkorn (CPO ve CTO, PiNCAMP) açılış konuşmasında kamp pazarının statüsü ve geleceği hakkında konuşuyor.

7 Mart Perşembe, 14.30
Yeni Dijital Destinasyon tema parçası özellikle Almanca konuşulan ülkelerdeki destinasyonları hedefliyor. Medya yönetimi başkanı Alexa Brandau ve Alman Ulusal Turizm Kurulu (DZT) Açık Veri ve Dijital Projeler başkanı Richard Hunkel, Açık Veri projesine ilişkin bir fikir sunuyor. Tartışma aynı zamanda bu teknolojiye ilham veren yeniliklere de odaklanıyor. DZT Thin(gk)athon'un kazananları çözümlerini sunuyor: açık veri kayıtlarından bilgi toplamak için yapay zeka tabanlı bir yöntem.

7 Mart Perşembe, 16.15
'Sonunda misafirleri anlamak: misafir kartından dijital cüzdana' - açılış konuşmasında Reinhard Lanner (strateji danışmanı, Seyahat ve Konaklama, Workersonthefield), konuklara mükemmel kişiselleştirilmiş bir yaklaşım için veri yönetiminin ne kadar verimli çalıştığını açıklıyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA