20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya23°C

ITB BERLİN 2024 BİLETLERİNDE 14 OCAK'A KADAR ERKEN KAYIT

ITB Berlin, 5 - 7 Mart 2024 tarihleri arasında Berlin'de canlı olarak gerçekleştirilecek ve birçok yenilik sunacak. İndirimli bilet fiyatları 14 Ocak 2024'e kadar geçerlidir.

ITB Berlin 2024 biletlerinde 14 ocak'a kadar erken kayıt

28 Aralık 2023 Perşembe 09:00

BERLİN - ITB Berlin, 5 - 7 Mart 2024 tarihleri ​​arasında Berlin'de canlı olarak gerçekleştirilecek ve birçok yenilik sunacak. İndirimli bilet fiyatları 14 Ocak 2024'e kadar geçerlidir. Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarı, katılımcılara yeni Toplantı Küpleri de dahil olmak üzere çok çeşitli toplantı ve etkinlik seçenekleri de sunuyor.

ITB Berlin bilet mağazası yayında ve ticari ziyaretçilere normalde 60 avroluk erken kayıt ücreti için 75 avroya mal olan sınırsız geçiş kartları sunuyor. Ticari ziyaretçiler için günlük biletler 49 avro yerine 42 avroluk erken kayıt fiyatıyla alınabiliyor. İndirimli günlük öğrenci biletlerinin fiyatı 33,50 Euro, sınırsız öğrenci geçiş kartları ise 44 Euro'dur. Biletler 15 Ocak'tan itibaren online mağazada normal fiyatlarla satışa sunulacak. Tüm biletler yalnızca çevrimiçi olarak mevcuttur.

ITB Berlin 2024'te yalnızca sanal etkinliklerle ilgilenen ziyaretçiler için Tamamen Dijital Biletler 35 Euro karşılığında satışa sunuluyor. Resmi olarak bir yardımcıya ihtiyaç duyan engelli bilet sahipleri, danışma gişelerinden geçerli bir engelli kartı ibraz ederek o kişi için ücretsiz bilet alabilirler. Katılımcı kartları BECO internet mağazasında 60 Euro'ya satılıyor .

Dijital yardımcı platform ITBxplore cazip avantajlar sunuyor

ITBxplore, ITB Berlin'in canlı etkinliklerinin sanal arkadaşıdır ve ziyaretçilere hem web hem de uygulama üzerinden çeşitli avantajlar sunar. Katılımcılar, Dünyanın Önde Gelen Seyahat Fuarı'nın resmi açılışına yaklaşan günlerde ITBxplore profillerini oluşturabilir ve dikkat çekmeye başlayabilirler. Tüm ziyaretçiler ITBxplore'u bir arama motoru ve randevu takvimi olarak kullanabilir, ayrıca kapsamlı katılımcı listesinden, ağ oluşturma özelliklerinden, etkileşimli salon haritasından ve Kongre etkinlikleri de dahil olmak üzere günlük programın ayrıntılı bir özetinden yararlanabilir.

Platform ayrıca kullanıcıların belirli etkinliklerin canlı yayınlarını takip etmelerine ve gösteri sırasında toplantı planlamalarına da olanak tanıyor. Son olarak ITBxplore, katılımcıları ve ziyaretçileri bir araya getiren bir ağ platformu olarak da hizmet veriyor. Bu, değerli görüş ve deneyim alışverişinin önünü açıyor. ITB ekibi platformla ilgili her türlü soruyu şu adreste yanıtlamaktan mutluluk duyacaktır:destek@messe-berlin.de.

Katılımcılara esneklik alanı sağlıyoruz

ITB Berlin ayrıca katılımcıların ve ortak katılımcıların rezervasyon yapması için çok çeşitli cazip toplantı odası seçenekleri sunuyor. Saat başına rezervasyon yapılabilen gözlerden uzak Toplantı Küpleri , küçük gruplar halinde kısa ve gizli görüşmeler yapmak için yenilikçi ve yeni bir seçenektir. Rezervasyonlar aralık ortasında açılıyor. Rezervasyon yapmak isteyen katılımcılar ITB Berlin ekibiyle şimdiden iletişime geçebilirler:itb-roombooking@messe-berlin.de.

Denenmiş ve test edilmiş ITB İş Uyduları benzer bir konsepte dayanmaktadır. Katılımcılar ve ticari ziyaretçiler, etkinlik öncesinde veya sırasında akıllı telefon aracılığıyla çevrimiçi olarak saatlik 75 Euro karşılığında dört kişiye kadar oturulabilen toplantı masaları için kolayca rezervasyon yaptırabilirler. Masalar alanın çeşitli yerlerine dağılmış durumda: Salon 3.1, merkez27, Salon 8.2 ve Salon 18. Yeni: Ekstra 14 Euro karşılığında katılımcılara dilediğiniz meşrubat veya sıcak içeceği sipariş edebilirsiniz. Doğrudan Business Satellite'ta bulunan ITB Berlin yiyecek-içecek tesisleri ilave içecek siparişlerini karşılayabilir. Masa rezervasyon platformu Aralık ortasında çevrimiçi hale gelecektir. Herhangi bir sorunuz varsa lütfen şu adresten ITB ekibiyle iletişime geçin:itb@messe-berlin.de

Sergi alanlarında ve CityCube Berlin ve hub27'nin komşu salonlarında da çok sayıda iyi donanımlı oda mevcuttur. Basın toplantıları, sunumlar veya çalıştaylar gibi daha büyük etkinlik formatlarına uyum sağlayabilirler . Daha fazla bilgiye ITB Berlin web sitesinde Katılımcı etkinlikleri bölümünden ulaşabilirsiniz . Oda rezervasyonu ile ilgili sorularınız için lütfen şu adresten ITB ekibiyle iletişime geçin:itb-roombooking@messe-berlin.de.

Salon 5.3'teki Hibrit Sahne, ITB Berlin 2023'teki başarılı açılışının ardından en önemli çekim noktalarından biri olarak hizmet verecek. 2024 edisyonu 100'e kadar katılımcıyı ağırlayacak. Hibrit Sahnedeki tüm etkinlikler ITBxplore üzerinden canlı yayınlanacak. Rezervasyon için iletişim:udo.friedrich@messe-berlin.de.

Çevrimiçi akreditasyon

Medya akreditasyonu artık yayında . Yeni akreditasyon aracı başvuru sürecini kolaylaştırıyor. Lütfen akreditasyon yönergelerine dikkat edin. Başvurunuz işleme alınıp onaylandıktan sonra, akreditasyonunuzu ve basın kartınızı içeren bir PDF dosyasının yanı sıra kabul için kişisel bir QR kodunu içeren bir e-posta alacaksınız. Lütfen bu QR kodunu etkinlik girişinde gösteriniz. Biletiniz devredilemez.

Gösteri sırasında akreditasyon

Medya temsilcileri , ITB Berlin 2024'ün tüm süresi boyunca çevrimiçi olarak akreditasyon başvurusunda bulunabilir .

Lütfen unutmayın: Etkinlik süresince tesis bünyesindeki basın kontuarlarında medya temsilcileri için akreditasyon sağlanmayacaktır. Lütfen önceden çevrimiçi akreditasyon başvurusu yaptığınızdan emin olun.

ITB Berlin ve ITB Berlin Konvansiyonu hakkında

ITB Berlin 2024, 5 Mart Salı gününden 7 Mart Perşembe gününe kadar gerçekleşecek. ITB Berlin, 1966'dan bu yana Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarıdır. Önceki yıllarda olduğu gibi, uluslararası alanda büyük beğeni toplayan ITB Berlin Konvansiyonu, gösteriye paralel olarak Berlin Sergi Alanı'nda canlı bir etkinlik olarak gerçekleştirilecek. ITB Berlin 2023'te 161 ülkeden yaklaşık 5.500 katılımcı, ürün ve hizmetlerini 90.000'den fazla ziyaretçiye sergiledi. ITB Berlin Konvansiyonu, 2023 yılında 'Dönüşümde Ustalaşmak' başlığı altında, 400 önde gelen konuşmacının yer aldığı 200 oturumda toplam 24.000 katılımcıyla canlı bir etkinlik olarak gerçekleşti. Daha fazla bilgiye www.itb.com adresinden ve ITB Haber Odası ve Sosyal Medya'dan ulaşabilirsiniz .

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA