20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

ITB BERLİN 2023'TE LÜKS SEYAHATİN ‘LÜKS EVİ' TANITILACAK

Turizm dünyası, 5 - 7 Mart 2024 tarihleri arasında Berlin'deki Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarı yen ITB’de yeniden bir araya geliyor.

ITB Berlin 2023'te lüks seyahatin ‘Lüks Evi' tanıtılacak

21 Kasım 2023 Salı 18:00

BERLİN - ITB Berlin 2023'te ITB Buyers Circle'da üst düzey alıcıları cazip avantajlara sahip özel bir platform bekliyor. Marshall Haus'taki Lüks Ev şeklindeki lüks seyahat segmenti, lüks seyahat sağlayıcılarına ağ oluşturma, etkinlikler ve toplantılar için benzersiz bir platform sunuyor.

Uluslararası seyahat endüstrisindeki üst düzey karar vericiler, her yıl eğlence, iş seyahati ve MICE sektörlerinden yalnızca 1000 üst düzey alıcıyı kabul eden özel bir kulüp olan ITB Buyers Circle'a artık başvurabiliyor.

Deneyimli bir jüri, 31 Ekim 2025 tarihine kadar bir yıl boyunca cazip avantajlardan yararlanabilecek üyeleri seçiyor. Uluslararası turizm dünyası, 5 - 7 Mart 2024 tarihleri arasında Berlin'deki Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarı'nda yeniden bir araya geliyor.

itb-berlin-2023-008.jpgLüks seyahat segmentinin Lüks Evi'nin ITB Berlin 2023'te canlı olarak tanıtılmasının ardından lüks seyahat sektöründen katılımcılar ve alıcılar, gelecek yıl özel bir atmosferde tekrar buluşmayı sabırsızlıkla bekleyebilirler. Marshall Haus'taki Lüks Ev, başvuru sahiplerini özel etkinliklere katılımla benzersiz bir ortamda en son lüks seyahat trendleri hakkında fikir alışverişinde bulunmaya davet ediyor.

itb-berlin-2023-009.jpgITB BUYERS CIRCLE ÜYELERINE ÖZEL AVANTAJLAR

ITB Buyers Circle, iş yapmak, ağ oluşturmak ve seyahat endüstrisindeki en son gelişmeleri öğrenmek için özel bir platform sağlar. On yılı aşkın bir süre önce kurulan bu uluslararası çevrede özenle seçilmiş kıdemli alıcılar, ITB Berlin 2024'te çok sayıda avantajdan yararlanıyor:

itb-berlin-2023-010.jpgITB Buyers Circle üyeleri, etkinlik süresince gösteriye ve ITB Berlin Konvansiyonu'na ücretsiz giriş hakkına sahip olacak ve sektörün en büyük düşünce kuruluşunun içeriğine yalnızca canlı olarak değil, aynı zamanda çevrimiçi olarak da ücretsiz olarak erişebilecek. Ücretsiz vestiyer hizmetine ve girişteki Fast Lane'e ek olarak üyeler aynı zamanda Palais am Funkturm'daki ITB Buyers Circle Lounge'a özel erişime sahip olup burada günlük gazeteler ve ticari dergiler gibi çeşitli medya olanaklarından yararlanabilirler. ve ücretsiz wi-fi ve toplantı odalarından yararlanın. Marshall Haus'taki Home of Luxury'deki ekstra salon alanı da keyifli ve verimli bir ticari fuar deneyimi sunuyor.

7 Mart Perşembe günü üyeler özel bir Speed Networking etkinliğine katılabilirler. Gösteri öncesinde bir eşleştirme aracı, kıdemli alıcıların uygun iş ortaklarıyla tanışmasını sağlıyor. ITB Buyers Circle üyelerini çevrimiçi olarak ek avantajlar bekliyor: tüm ITB Berlin ağ hizmetlerinden yararlanabilirler ve ITB Berlin Haber Alanına ve faydalı eğitimlere erişebilirler. ITB Buyers Circle ve nasıl başvurulacağı hakkında ek bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: ITB Buyers Circle .

Home of Luxury – lüks seyahat segmentinin buluşma yeri

Katılmak isteyen lüks seyahat sağlayıcıları şimdi Lüks Ev'e başvurabilirler. Marshall Haus, lüks seyahat segmenti için eşsiz bir ortam sağlıyor: The Garden, The Nest ve The Gallery olmak üzere üç alan, üyeleri keyifli ve ayrıcalıklı bir atmosferde bir araya gelmeye davet ediyor.

ITB BERLIN VE ITB BERLIN KONVANSIYONU HAKKıNDA

ITB Berlin 2024, 5 Mart Salı gününden 7 Mart Perşembe gününe kadar gerçekleşecek. ITB Berlin, 1966'dan bu yana Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarıdır. Önceki yıllarda olduğu gibi, uluslararası alanda büyük beğeni toplayan ITB Berlin Konvansiyonu, gösteriye paralel olarak Berlin Sergi Alanı'nda canlı bir etkinlik olarak gerçekleştirilecek. ITB Berlin 2023'te 161 ülkeden yaklaşık 5.500 katılımcı, ürün ve hizmetlerini 90.000'den fazla ziyaretçiye sergiledi. ITB Berlin Konvansiyonu, 2023 yılında 'Dönüşümde Ustalaşmak' başlığı altında, 400 önde gelen konuşmacının yer aldığı 200 oturumda toplam 24.000 katılımcıyla canlı bir etkinlik olarak gerçekleşti.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA